2011. november 23., szerda

Földhöz ragadt lelkek haza segítése


Segítő szeretet energia

Küldése

A Földhöz ragadt lelkek

haza-menetelének elősegítésére.

1./ Akár hogyan is hívjuk Őket, a lényegük az, hogy a halál után ezek a Lelkek nem rendelkeztek elég energiával ahhoz, hogy a rezgésszámuknak megfelelő helyre távozzanak a szellemi birodalomba.

Ez történhet nagyon alacsony rezgésben eltöltött élet következtében, hirtelen, vagy erőszakos halál miatt, stb.

2./ A Földhöz ragadt Lélek nem energia vámpír, nem negatív energia csomó, nem ijesztő szellem stb. és általában békésen él ott, ahova ragadt.

Ez általában hely, ház, lakás, de akár a sírhely, ha nincs más.

Pár ezer év alatt azonban akár a város is eltűnhet a Föld színéről, és akkor egy személy is lehet a „hely” ahova tartozónak érzi magát. De kapcsolódhat rezgés-tartomány, vagy más ok alapján azonnal „szeretett” személyhez is.

A Földhöz ragadt Lélek is „ember”, gondolkodik, szeret, és indulatai vannak.

Egy kis energiáért sem a szomszédba jár, hanem helyben szerzi be.

Ez azonban nem elég ahhoz, hogy a saját hibás gondolati mintáját átírja, és átlépjen a szükséges energia bázisba, amivel vissza tud menni a rezgésszámának megfelelő szellemi birodalomba.

3./ A Földhöz ragadt lelket szeretet energiával kell segíteni, és szeretettel kell beszélni hozzá, hogy képes legyen ráhangolódva elfogadni a felemelkedéshez szükséges erőt és mintát.

Soha sem lehet őket elűzni, elzavarni, stb., az ilyen gyakorlatok tévesek, és ártalmasak annak, aki elköveti, és nincs is rá szükség.

4./ Mi az alábbi gyakorlatot végezzük évek óta sikeresen:

- Gyújts egy gyertyát

- Hívd Krizantént, vagy Tűzvirágot és a Földhöz ragadt Lelkeket segítő Szellemi vezetőt, és kérd a segítségüket.

- Köszöntsd a Földhöz ragadt Lelkeket, és …mi az alábbiakat mondjuk el:

Üdvözlünk benneteket Földhöz ragadt Lelkek.

Látjátok a szívünkben a Jézusi szeretetet. Ezt néktek adjuk. Nem kérünk cserébe semmit se. Ez a tiétek. Ezzel az energiával átmehettek a Pécs Kertész u. 4. sz. alatti Fénykapuba.

/Ha nem Pécsett végzi az ember ezt a gyakorlatot, akkor a földhöz ragadt lelkek az adott hely templom tornyára rakott fény-gyűrűk segítéségével mehetnek a Fénykapuba. Ezt is ki kell mondani ott és akkor, amikor a gyakorlatot végzik. Pl: Ha a gyakorlatot Pakson végzik, akkor mondják ezt: Ezzel az energiával átmehettek a Paksi templom tornyán lévő fénygyűrűk segítségével a Pécs, Kertész u. 4. sz. alatti Fénykapuba./

Az évek során rengeteg templom tornyára tettünk az Égiek segítségével olyan energia, illetve fény-gyűrűket, melynek segítségével az oda érkező itt ragadt lelkek egy telepített fénypiramisba érkeznek.

/A fénykapuk helye: Pécs, Kertész u. 4., Pécs Mohácsi út 35., Pécs Makra dűlő 55., Budapest Forgács u. 29., Budapest Kútvölgyi út 24/B/C. Ezeket mi hívtuk életbe Égi segítséggel. Akármelyik fénykapu jó, ami közelebb van. /

A fénykaput minden kedden este 7 órakor kinyitjuk, és onnan átkerültök rezgésszámotoknak megfelelő helyre a Mennyei Birodalomba.

Ott nincs számonkérés, és nincs büntetés. Csak szeretet vár benneteket. Ott van a sok barát, rokon, családtag. És ott vár rátok Jézus Szeretete. Mi is az Ő szeretetével megyünk vissza a Mennyei Atyához.

Ez a földhöz ragadt élet egy zsákutca. Nem történik semmi új, nincs fejlődési lehetőségetek.

Ezért ragadjátok meg az alkalmat és amire hármat számolok induljatok el.

1, 2, 3. /Lassan, érzéssel, befelé figyelve./

A mi szeretetünk elkísér Titeket.

Kövessétek a Fénymunkásokat.

Itt és Most.

Természetesen ezen kívül még számos más ismerttel és tapasztalattal rendelkezünk, amit bárkivel szívesen megosztunk.