2012. október 3., szerda

Az anyagba sűrűsödött lelkek megsegítése 3. rész




Az anyagba sűrűsödött lelkek megsegítése
3. rész



Tudjuk, és mindenki érzékeli, hogy az idő „felgyorsult”.
Amihez korábban hetek kellettek, az mos akár pár percen belül megtörténhet.

0000000000000000000000000000000

Velem történt nemrég, hogy az évek óta halogatott szemüvegcserét fél óra alatt elrendezték az Égiek.
A legutolsó szemüvegemmel sokat kínlódtam. Nem volt igazán jó a keret, stb., de nem mentem el kicseréltetni. Ma sem tudom, hogy miért?
A lakásban nem használom, az olvasáshoz nem kell, stb. vagyis gyakran kell letenni, és felvenni, ha távolba kell néznem. Ezért mindig figyelem kell arra, hogy hova teszem le.

Egyik délután a szemüveget a fotelba tettem le egy perce, mert valamit meg kellet néznem szemüveg nélkül. A gondolat ott volt a fejemben, hogy nem jó helyre tettem,  mert még valaki ráülhet – ami kb. 20-30000,-Ft kiadást jelenthet, mert ennyibe volt a szemüvegem évekkel ezelőtt, amikor csináltattam. Elhessegettem a gondolatot, …..mert rövid idő múlva úgy is felveszem.

Így is lett. Azaz csak szerettem volna felvenni,……… mert az egyik csoporttársam hozta felém, hogy véletlenül ráült a szemüvegemre.
A fém keret teljesen elgörbült. Amikor vissza-görbítettem, ketté vált.

És láss csodát: nem volt bennem semmilyen rossz érzés, aggódás, a pénz miatti elkeseredés, stb.. Tudtam, hogy most segítettek az  Égiek, hogy végre megszabaduljak ettől a kerettől, ami rossz a szememnek is. Magamtól pedig nem dobtam ki, mert spórolós és lusta is vagyok.?

Azonnal jött a gondolat, hogy menjek a Vásárcsarnok melletti Optikába, és perceken belül oda motoroztam az ideiglenesen összeragasztott kerettel. Ahogy a bukósisakot levettem a fejemről a keret természetesen ketté vált ismét.

A pultra tettem és azt mondtam: nekem most egy új keret kell, és tudom, hogy Önök csodát tudnak tenni, és találnak egy új keretet, ami a lencséhez jó.

Több keretet próbáltak, és kérdezte a hölgy, hogy műanyag keret is jó?...továbbá azt közölték, hogy legalább egy nap kell ahhoz, hogy az új keretbe beillesszék, csiszolják a lencséket. Nekem már sokszor volt műanyag keretem, és nem elleneztem. És elmondtam, hogy ha szemüveg nélkül kellene vezetni az sok gondot jelentene.

A hölgy bevitt egy keretet a műhelybe, és két perc múlva kijött az új szemüvegemmel, mert csiszolás,- illesztés nélkül jó volt a műanyag keret a lencsékhez.
Kerek volt a szemük amikor azt mondtam: biztos voltam benne, hogy varázsolni tudnak….
Ma is ezt a szemüveget hordom, és sokkal jobb a szememnek, mint amivel évekig kínlódtam. És végül, mindössze 7000,-Ft-ba került az új keret. 
Tényleg igaz: a kis csodák hétköznapjaink részévé váltak.

0000000000000000000000000000000000


Visszatérve az idő felgyorsulásához, miben jelenik ez meg?

Mindenki észreveszi, hogy az általa elindított gondolatra, cselekedetre szinte azonnal jön a válasz.
Nincs késlekedés, a következményt azonnal megtapasztalhatjuk.
És ez a fontos.

Az emberek „felnőttek” a feladathoz, hogy önmagukon javítsanak.
A gondolkodásukat, a cselekedeteiket átírják, hogy magasabb lépcsőre lépjenek.

És még egy dolgot tapasztalunk: az új érdeklődők – akik jönnek a Csoportba – szinte mindent tudnak, belülről, úgymond önmaguktól.

Vagyis kinyílnak a fejekbe az új kapuk, amelyek új gondolati és cselekvési minták felhasználásának lehetőségét hozzák magukkal.

Olyanokat, amelyeket fél évvel ezelőtt az illető azonnal elutasított volna.

Ebben a folyamatban fő hangsúlyt kapott a családon belüli,- vagy szoros párkapcsolaton,- a szűk baráti körön belüli ellentétek feloldása.

Amíg az ellentétek határozzák meg az ilyen kapcsolatot, addig a résztvevők épp a legfontosabb körrel, a családdal, az élettárssal, a jóbaráttal nem képesek az egység megteremtésére.
Pedig velük kell és lehet az első szeretet kört megalkotni, ha a Csoportban megtanultam a módját, vagy már tudom magamtól.

Sorban jelentkeznek a Csodálatos Energia Kör gyakorlatok során azok, akik az anyjukkal, vagy az apjukkal képtelenek voltak – akár évtizedek óta – a kellő harmóniát megteremteni.

Milyen lépések kellenek ehhez?

Először is Önmagam szeretete: amely nem káros önimádás, hanem kellő önismerettel párosuló helyes gondolati és cselekvési minta.
Ha magamat nem szeretem valamilyen – az árnyék oldalra lesüllyedt - tulajdonságom miatt, úgy mások felé is csak ezt korlátokkal terhes energiát tudom kisugározni. A Földön senki sem lépheti át saját árnyékát.

Önmagam felvállalása: ez a második fontos lépés.

Ki kell nyilvánítanom azt, amit én szeretnék, és amit én várok ahhoz, hogy a mai állapotomban jól érezzem magam.
Ha ezt nem teszem – általában a belénk nevelt ál-szerénység miatt – akkor a környezetemnek fogalma sincs arról, hogy mit szeretnék. Csak kitalálni lehetne azt, hogy mi tetszik nekem, vagy mi nem. Ennek sikerességét már sokszor megtapasztaltuk …..negatívan.


Nagyon fontos, hogy:

A kinyilvánítás ne haragos legyen.
– peresze hogy megsértődtem,…. ha ennyit sem tud az anyám,…. hogy én mit szeretnék.
Ne legyen benne elvárás, és ne legyen kezeletlen indulat….Miért???

Mert ilyenkor az indulat „gyorsabban” célba ér, és a másik ember csak azt fogja föl. Nem is hallja meg, hogy mit mondok, és mi annak a tartalma…..csak azt hogy indulatos vagyok, és ellen-indulattal válaszol rá. Már is kész az újabb szikrázás…ami semmivel sem vitte előbbre a két ember viszonyát. Hiszen már sokszor szikráztak, és most sem tudják, hogy a másik tényleg mit is akarna.

Ezért, ha jön a szituáció felém, és érzem, hogy megint elsodor az indulat….már előre mondjam ki magamban, hogy nem válaszolok azonnal….várok, számolok, stb….és utána halkan, nyugodt hangon mondom el a véleményemet, vagy a kérésemet. Röviden.
Az ilyen közlés óriási hatóerőt képvisel.

Mivel nem reagáltam az indulatos kitörésre…az, az én ellenállásom híján elenyészik, nem erősödik fel…
Ahogyan Jézus mondta: ne állj ellent az erőszaknak…

A harmadik:

A Szeretet érzését,… vagy ennek fontosságába vetett hitemet-tudásomat kell előre helyezni….és csak ezt követően kell számba venni azt, hogy miben különbözünk – mondjuk a szülőmmel…
/A fentiekben egy kis kitérőt tettünk a fő vonaltól, de most vissza megyünk az eredeti témához./
000000000000000000


Visszatérek az energia hálók használatához, ami az anyagba sűrűsödött lelkek megsegítésének fő eszköze.

A Földet behálózó Ley vonalak, „energia folyamok” egyikét  Csoportunk „gondozza” dolgozik rajta,- és vele.

Már a kezdetek óta összeköttetésben voltunk a Máriagyűdön lévő Szűzanya-energia feltörés helyével. Innen energia-hidat építettünk ki a Mohácsi út 35.ben lévő Piramissal.
Majd a Mecseken a Tripammer fa energia-gyűjtőhellyel is létrehoztuk ezt a hidat.
Később a Pilisben, a Dobogókő-i  helyszínnel, a Föld Sziv-csakrájával is összekötöttük a hidat.
Azután Mariska és Eta voltak Medjugorjéban, a Szűzanya jelenések helyszínén, és ezt is bekötöttük a rendszerbe.
A továbbiakban a Duna mellet: Mohácsnál, a Szekszárdi híd, a Dunaföldvári híd hídfőjénél, és Szászhalombattán a Finomító nagy-kéményénél, Budapesten a Lánchídnál lévő energia-pontokat kötöttük be.
Közben valamikor a vonal másik végpontját a Stonehenge-i kő-kört is sikerült bekapcsolni, amivel a kezdő és a végpont is a helyére került.
Végül Veronika a Kölni dóm nagytornyára is lehívta a fénygyűrűket, és azt is bekapcsoltuk. Így lett teljes a Ley vonal, amely lehetővé teszi a két végpont közötti energia áramoltatást, és így számtalan szellemi gyakorlat hátterét biztosítja.

Olyan hihetetlen nagyságú energia működtetését tudjuk elvégezni ezzel az energia vonal-híd segítséggel, hogy azt korábban elképzelni sem tudtuk.

Ennek aktiválásával tudjuk pl. a Föld élővilágával, a vizekkel, a háborúk és katasztrófák helyszíneivel kapcsolatos szeretet energia küldést elvégezni, vagy a Magyarországon létrejövő Paradicsomi környezetet támogatni és védeni.

/ez ahhoz hasonló, mint a külszíni bányákban létrehozott akár 50-100 méter hosszúságú és szélességű, több száz tonnás gépláncokat egy 1,7 méter magas, 70 kg-os ember irányítja, működteti./

Rövid beszámoló adok a Csoportunkban történt legújabb fejleményekről is.

Kiáradás, békésen,- szeretettel és barátsággal…

Veronika: Pestre költözik, és így viszi magával azokat a feladatokat, amelyeket már főállásban, kenyér-keresettel végez.
Mindezt a Csoportunk teljes szellemi támogatásával, és szeretetével.

Természetesen megtartja a lehető legszorosabb kapcsolatot a Csoporttal, és szándéka szerint ellátja az új csoporttagok esetében a szellemi anyakönyv, és az előző életek lekérdezését az Akashából.
Ha ez valamiért mégsem működne: Krizantén Inci – István részére leadta ennek a lekérdezésnek a jogát. Így a Csoport további fejlődése biztosítva van.

Rita: A lélek-tánc vezetésében olyan magasságba jutott, hogy a nyáron önálló sikeres tábort szervezett, és vezetett a Dombai tónál.
Ezzel a lendülettel most saját csoportot szervez a Mária Magdolna támogatásával működő női befogadó erők csodálatos megtapasztalásáról.
Mindezt a Csoportunk teljes szellemi támogatásával, és szeretetével.

A fenti történések után indult most újra a Tűzvirág Csoport feltöltését is célzó új kiáradás, amelyet ez az összefoglaló is céloz.

A Csoport nem esik szét, nem lesz kisebb, nem kell félni, hogy a feladatokat nem tudjuk ellátni. Azért kell leírnom ennyiszer ezt a sok nemet, mert sokan attól tartank, hogy az új időkben már kevesebb erőt fogunk képviselni.

A mai napig – 1 hét alatt – négy új ember is jelentkezett, akik – ha bekapcsolódnak – feltölthetik a szükséges létszámot. Ők nem olyan kezdők, mint amilyen én is voltam 14 évvel ezelőtt. Már minden fontosat tudnak maguktól, a fejükben van a tudás, csak egy kicsit össze kell rendezni, hogy biztonságban érezzék magukat, és megtalálják a saját feladatukat, önbizalommal teljenek fel. Ezen vagyunk most.

Szeretettel: István



Az anyagba sűsűsödött lelkek megsegítése 2. rész





Az anyagba sűrűsödött lelkek megsegítése
2. rész

Közben kitört a nyár, és nyaralni mentünk a Balatonra, Szigligetre.
És mit mondanak a helybeli lakosok???  Hogy

Nemrégen megszólalt a Szentgyörgy hegy.

Olyan hatalmas morajlás volt az egész hegy környékén, hogy arról még a Tv-ben is beszéltek – elmondásuk szerint.

Krizantén tanításából tudjuk, hogy a Balaton-felvidéki vulkánok ismét aktívak lesznek. Az információt még 2005-ben kaptuk. Ennek első jele a Szentgyörgy hegy megszólalása volt.

Tűzvirág máris kijelölte a feladatot, ahogy a nyaralásnak vége lett.

Csoportunk ott áll a hegy tetején a szellemileg létrejött láva-kürtő körül, és ellátja a fogadó bizottság feladatait.

Ugyanis a szellemileg működő kürtőn azonnal megindult,- és folyamatos a fel,- és leáramlás.
Az anyagba sűrűsödött lelkek közül azok, akik már a felemelkedésre éretté váltak, most feljönnek.
Mi egy „virág fűzér” koszrút adunk a nyakukba, amivel a szeretet energia szintjük emelését segítjük, hogy a feladataikat jobban elláthassák. Ez egyben a Föld felszínén élők részéről a befogadás,- a hazaérkezés jelképe is.

A most anyagba sűrűsödő lelkeknek pedig egy szeretet magot adunk, egy hátizsákkal együtt. Amit magukkal visznek, és ott majd lassan segíti az elkülönítő gondolati minták átsugárzását, szeretettel való feldarabolását.

A Földanyára váró, és az Ember és a Föld felemelkedését biztosító – 2102. január 1-én bekövetkező dimenzióváltáshoz szükség van ara is, hogy:
Közvetlenül a Föld kérge alatt egy energia háló jöjjön létre.

Ezzel lehet közvetlen közelről segíteni az anyagba sűrűsödöttek átváltozását. Kevesebb idő alatt mehet végbe a felemelkedésük.

Ezt az új energia hálót a Földanya-gyermekek segítségével hoztuk létre most augusztus 11-e után.
Tehát az sem a játék célját szolgálata csupán, hogy ilyen kis „Földanya - angyalkák”  kerültek a közelünkbe. Nélkülük a földalatti hálót nem tudtuk volna megcsinálni. A háló egy hét alatt elkészült.

És még most sincs vége az új eszközöknek, amivel segítenek az Égiek.

Most jön a Csodaháló.

Már évek óta rendszeresen segítünk azoknak, aki a saját lakásukba, munkahelyükre, stb. szeretnének olyan energia-mezőt létrehozni, ami az ott-tartózkodás idejében, és azon felül is folyamatosan pozitív, segítő energiát sugároz.
Ez a Szentgyörgy kereszt. /hatásáról, módjáról már készült írásbeli anyag, a honlapon megtalálható./

Az általunk lerakott Szentgyörgy kereszteket most Tűzvirág kihosszabbította felfelé, és a fejük fölött egy új energia hálóvá kötötte össze.
Olyan közel van, hogy „eléred, ha felállsz egy székre”.
Ez a háló mindent tud.
Benne van a szeretet,- a gyógyító,- a tanító,- a teremtő energia, és minden más, amivel egy adott munka elvégzéséhez szükség van.
Ezért hívjuk Csodahálónak.

Minden csoporttag kapott egy „áramszedőt” a korona csakrájához, és ezzel veszi le az energiát folyamatosan a hálóról, mint a trolibusz.

Az eredmény kézzel fogható. Mindennapi életünkben a kis csodák sorozata van jelen.

 A 3. részben az idő felgyorsulásával kapcsolatos néhány kérdéssel, az általunk gondozott Ley energia vonallal, és a Csoportban történt „kiáradással” foglalkozok.
Szeretettel: István








Az anyagba sűrűsödött lelkek megsítítése 1. rész




Az anyagba sűrűsödött lelkek megsegítése
1. rész

Ez év tavaszán történt. Egy fiatal házaspár által bérelt lakóházban az asszony éjszaka sokszor felébredt arra, hogy nincs egyedül. Szellemi lényeket látott maga mellett elvonulni, libasorban. Szürkék voltak, komorak, csuklyával a fejükön. Nem néztek rá, nem szóltak semmit se, csak vonultak, mintha valamit keresnének.
Sokszor nehezen ébredt, össze volt törve reggelre.

Kérte a segítségünket. A beszélgetés során kiderült, hogy 40-50 évvel ezelőtt a házat egy bányamérnök építette, saját maga. A bányából kikerült meddő köveket használta az alapozáshoz, és a falak is ilyen kőből épültek.

És ez volt a kulcs a zárba.

Az anyagba sűrűsödött lelkek a földben vannak benne, ez a lét-terük.
Ahogyan mi a levegőben vagyunk benne, ez a közeg a mi lét-terünk.

Nekik a fejlődésük során az anyagból kell kiemelkedniük, ha arra a szellemi rezgésszámuk emelkedése révén már alkalmassá váltak.

Azért sűrűsödtek anyagba, mert a gondolkodásuk-cselekedeteik a földi életben annyira elkülönült az egységtől – az Ember és Isten egységétől,- vagy mindkettőtől,- vagy csak valamelyiktől – hogy az Emberi egység /emberiség/ rezgéstartományából kiszakadtak. Kiszakították a „zsák alját” és kihullottak az alattunk lévő lét-térbe, amely az egész Univerzumban a legalsó lét-tér, ahonnan még van vissza-út.

Hogy kik kerülnek ilyen helyzetbe?

Például egy katona, aki nagyon „jó katona” , vagyis nagyon sok embert ölt meg.
Vagy például Sodoma és Gomora lakói, akiket a Teremtő a tűz-halállal mentett meg.
Mitől is mentette meg???? kérdeztük Krizantén nagyszellemet. Hiszen elpusztultak!!
Attól, hogy ne süllyedjenek még mélyebbre.
Mert van még mélyebb is?
Igen.
Krizantén tanítás szerint az „anyagba rögzültek” a legalsó állomás.
De onnan már nincs vissza-út. Aki oda kerül az már nem vesz részt a szellemi körforgásban.

Visszatérve az anyagba sűrűsödött lelkekhez, őket a földben a saját téves gondolati mintájuk /önzésük, gőgösségük, nagyravágyásuk, az emberek feletti hatalmuk, stb./ zárva-fogva tartja. Róluk az Univerzum nem mondott le, csak megtapasztalhatják a saját gondolataik és cselekedeteik következményét, az elkülönülés,- egyben elzártság érzését.
Szabadulni csak akkor tudnak, ha ezt a gondolati mintát már hajlandók megváltoztatni, átformálni,…. és segítséget kérnek, mert elegük lett a bezártságból.

Az anyag, a föld nem csak elzárja, de egyben „védi is őket” , meleget ad. A lelassult gondolkodáshoz lelassult lét-teret, mozgásteret, stb. biztosít. Ott vannak otthon, és ott mindezek mellett biztonságban érzik magukat.

A bányászat során kiszakított kőzet olyan, mint a nagyon koraszülött baba.
Nem életképes, nem tud önmagától fejlődni, védeni kell. Inkubátorba teszik.

A kiszakított kőzet bukott lélek-lakói azért vonultak libasorban, mert keresték a meleget, a helyet, hogy visszajussanak a védett környezetbe.
Amikor nem vonulnak, akkor összebújnak, mint egy-egy sündisznó-gömb. Ezt a formátumot is megmutatták a vizsgált helyszínen.
És természetesen onnan veszik fel az energiát, ahol vannak. Nem gonoszak, de energiára nekik is szükségük van. Nem véletlen, hogy a fiatalasszony összetörve ébredt reggelenként.

Az ő megsegítésükhöz  küldött megfelelő eszközöket Tűzvirág nagyszellem, és megmutatta, hogy egy energia-sátorba, „inkubátorba” kell helyezni őket.

A Tűzvirág Szellemegyesülés - a mi Csoportunk - feladatául kapta, hogy segítsünk nekik.
Ez egyben a környezetükben lévő embereknek való segítést is jelenti.
Egyben a Földanya segítését is jelenti, hiszen a felszínét nyomják lefelé a kitermelt meddőhányók, kövek, porrá őrölt és vízzel kezelt zagy-tározók, stb.

Miből áll a segítség?

Energia,- fény piramist kell föléjük helyezni, és minden héten a keddi gyakorlatban energia utánpótlással ellátni azokat.  

Először az Ország összes bányájára, kőfejtőjére, stb. kell a fény-piramist felrakni, ahonnan anyag került a felszínre. Ezt megyénként kellett elvégezni. Ma már az utolsó megyék vannak vissza, dél-keleten.
Azután Európa,- és végül földrészletenként az egész Föld összes bányája következik.

Természetesen ezek a spirituális munkák csak az Égi Nagyszellemek segítségével végezhetők el. Mi azt sem tudjuk, hogy pl. Pest megyében hány bánya van.
Mert nem az a dolgunk, hogy a bányákat ismerjük. Csak az,  hogy a megye összes ilyen helyére energiát küldjünk gondolatban. Az Égiek oda irányítják, ahova kell, és annyira egészítik ki amennyire kell.

A kulcs itt az Ember:
- aki hajlandó többlet szeretet energiát termeli a szívében-gondolatában, és azt
- hajlandó ilyen célra felhasználni, és
- hajlandó együttműködni a Nagyszellemekkel, és
- elhiszi, hogy ez értelmes dolog, és nem őrültség, stb. /még ezen kívül is van egy csokor feltétel, hogy az eredmény jó legyen./

A fokozatosságot azonban be kell tartani.

Ennek jelentőségét legjobban a bikát vállára vevő parasztlegény esete példázza.
Volt egyszer egy paraszt legény, aki arról volt híres, hogy egy bikát fel tudott emelni a nyakába,- vállára….. jókedvéből.
Csak azt nem tudták az idegenek – akik csodájára jártak – hogy kisborjú kora óta a legény minden nap háromszor vette a nyakába a bikát. Hozzá edződött a feladathoz.

A kivitelezéshez is felkészítették a Csoportot, és elláttak bennünket megfelelő eszközökkel.

Még a tavasz folyamán elkezdtük a Tűzvirág szeretetháló létrehozását.

/Biztosan van minden Csoportnak saját energia hálója, mezeje, ha tud róla, ha nem. Mi tudjuk, és a folyamatot is megéltük./

Először az egyenlítő fölött, majd a rák és baktérítő fölött, majd a sarkkörök fölött létesítettünk energia gyűrűt. Továbbiakban az észak-dél irányú gyűrűket helyeztük el gondolati úton és végül a hálót erre szőttük rá.
Augusztus 11-ére készen lett a Tűzvirág szeretetháló.

Erről a szeretethálóról minden csoporttag kapott egy közvetlen energia szálat, amit saját testéhez köthetett, illetve házában, lakásában a kedvenc ülőhelyéhez kötött. Így a háló bárhonnan azonnal elérhető, és folyamatosan használjuk.

Annyira megerősödtünk, hogy egy ennél is magasabban lévő - de még így is közeli –
új hálót, a Krizantén hálót is „létrehoztuk” a Nagyszellemek segítségével.

A Nagyszellem egy virág-koszorút, majd egy virág-papucsot adott minden csoporttagnak. Ebben az öltözetben tudjuk a legnagyobb hatékonysággal átvenni az égi üzeneteket, energiát.

A Krizantén szeretethálóról vesszük le közvetlenül az anyagba sűrűsödött lelkeket segítő fénypiramisokat, és erről dolgozunk sok más témában is. 

Közben a Pécs, Mohácsi 35.-ben lévő saját piramisunkba újabb lakókat kaptunk.

Földanya küldte föl - a legfelsőbb energia mezőjéből - azokat a fény-gyermekeit, akik itt maradtak nálunk, mint egy óvodában. Minden csoporttag választott,- vagy őt választották ki a Földanya-gyermekek, és így mindenki fogadott-szülővé vált. Velük rendszeresen beszélgetünk, játszunk, stb.

Kedves Olvasó!
Közben az 1-2 oldalas írásból 10 oldal lett. Ezért 3 részre osztottam szét, a könnyebb kezelhetőség érdekében.
Most az első rész végén jelzem, hogy a Szentgyörgy hegy témájával folytatom a beszámolót.
Szeretettel: István