2011. június 4., szombat

A tűz energiája

A világotokban és a szélesebb univerzumban is minden Isten bölcsességének a megnyilvánulása.A 4-aspektus: a tűz, a levegő, a föld, a víz erőinek működése által tud fent maradni az élet. Egy elem sem hiányozhat a nagy egészből, mert felborulna a harmónia.Tanulással, gyakorlással hozzátok egyensúlyba a különböző szinten és formákban hullámzó energiákat.Tudatos és célirányos segítő szándékkal alkalmazzátok a Krizantén tanításoknak megfelelően.
A tűz energiája és fénye élteti a testet. Átmelegít, vidámmá tesz, világosságot ad a léleknek. Felgyúl, kiteljesedik, visszavonul. Táplál és energiát ad. Rombolhat is, ha az lesz az elrendeltetése. Felelősséggel és megfontoltan bánjatok vele. Óriási és kifogyhatatlan Szent-forrás, amit emberi értelemmel nem is tudtok felfogni.
Egyek vagytok a Világmindenséggel! Egyek vagytok az Istennel, a szívetekben a világító tűzfénnyel, mely mindenütt jelen van a testekben és a térben.A Fényoszlop a korona csakrán keresztül az égig magasodik, a gyökércsakrán át a föld közepéig ér, a kettő egyesül a szívetekben. Folyamatosan tápláljátok a hitetekkel.A Szeretet energiát küldjétek a rászorulóknak, mert ti vagytok a Szeretet kívül és belül. Belélegezni annyi, mint kapni, kilélegezni annyi, mint adni. A pozitív gondolatok vonzzák, a negatívok taszítják az energiát.
A többi elem is nagyon hasznos, fontos és nélkülözhetetlenen. Nem lehet sorrendet felállítani. Lényeges a megkülönböztetés és egybeolvasztás, mikor melyiket kell erősíteni.
A csoportban egymást segítve, tapasztalatot cserélve, beszéljétek át az élményeket, érzéseket.Segítsétek játékos formában a kezdőket, legyetek feléjük végtelen türelemmel és szeretettel. Meglátjátok, hogy a magatok teremtette gyümölcs, milyen finom tud lenni.
Dolgozzatok együtt a Tűzvirággal, érezzétek hatékonyságát, tüzességét és ismerjétek meg lágy és nyugtató szeretetét.
2010.09.30. Planetár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése