2020. szeptember 2., szerda

Korona vírus V.

 

Korona vírus V.

Semmit se ér a szájmaszk, nem véd meg a vírustól, és nem akadályozza meg, hogy azt kileheld….. harsogják egyesek….

Hát??? Tényleg nem látni, amikor kijövök a vásárcsarnokból, hogy hány vírus ficánkol a maszkomon kívülről. Igaz, nem is olyan nagyok, mint a tóból kifogott hal a szákban.

Sőt! Az is lehet, hogy egyetlen egy se került a maszkomra, mivel nem is létezik. Ezt meg a vírustagadók mondják

És próbálják meggyőzni a többieket, hogy csak a hatalom erőlködése és félrevezetése az egész cirkusz…. Nyilván rettentő nagy hasznot húznak abból, hogy sok ezer milliárdot költenek a védekezésre, és abból mennyi „maszkot tudnak hazavinni maguknak”….

Ezekhez jönnek még a mindenféle ellenzékiek, akiket a vírus nem is érdekel, de nagyon alkalmas arra, hogy ellenkezni lehessen a többséggel,- és a vezetőkkel.

A hab a tortán az a csapat, akik mindenkit utálnak, mivel nem ők vannak hatalmon. Szerencsére megmondják előre, ha hatalomra kerülnek ::::– hogyan gondolják??? talán megválasztjuk őket??? – akkor földönfutóvá tesznek bennünket …. nyilván hálából. Mert futni jó, és egészséges….

Itt állunk most.

Én nem vagyok virológus - orvos se - így nem rendelkezek szakmai,- közvetlen kapcsolattal ezekkel a „jószágokkal”.

Azt azonban már rég óta tudom, hogy a Világunk sokkal több, mint a fizikai látható,- fogható anyag.

Már sokszor leírtuk, hogy a Világmindenség 96 %-a szellemi tartalommal bír - pontosabban energia, döntő mértékben szeretet energia – és csak 3,6 % az anyag.

Így tényleg nagyon nehéz helyzetben vannak azok, akik a parányi vírusnak is kizárólag az anyagi hatásait veszik számításba. Sőt, még a védekezést is csak az anyaghoz kötik.  

A vírus az ördög találmánya. Már részletesen kibeszéltük, hogy félelembe akarja taszítani,- és tartani az egész emberiséget. De a Teremtő mindent a maga javára tud fordítani, a vírust is. Nem az egész Emberiséget fogja megrontani,- megfélemlíteni a vírus, hanem csak a SZÉTVÁLASZTÓDÁST fogja segíteni.

Ugyanis a védekezés – a szájmaszk hatása - szintén a mi világunk része, tehát csak parányi részben anyagi természetű, és 96 %-ban szellemi,- energia hatása van.

A szájmaszk használata: az összetartozás, az összefogás, a másokra való figyelés, az önfegyelem….. végső soron a Teremtőhöz való kapcsolódásom kinyilvánítása.

Annak kimutatása, hogy a többséghez tartozok, magam szabad akaratából.

Így részesülök a kollektív energia mező védő hatásából is.

Krizantén azt mondja a 38. üzentében:

Isten az egekből nagy erejű angyalokat, védelmezőket, őrzőket, gyógyítókat, és bölcseket küld a védelmünkre.

A gonosz nem törheti át azt az őrséget, melyet Isten állit az Ő népe köré.

Tisztelt Olvasó!

Legyen részed Neked is ebben a védelemben, tartozzál a közösséghez. Erre hívunk Téged.

Pécs 2020-09-01

Szeretettel: István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése