2011. május 21., szombat

Éljétek át a MOST pillanatát!



Engedjétek meg magatoknak, hogy az érzelmek felszínre jöjjenek. Legyen szívetekben nyílt és igaz, tiszta szeretet.

Beszéljétek meg a napi gondokat, amiben tudtok, segítsetek egymásnak. A pozitív jó dolgok legyenek előtérben.

A bánattal, haraggal a különböző negatív érzésekkel is foglalkozzatok. Semmit ne seperjetek a szőnyeg alá, mert csak halmozódni fog. A negatív dolgokból is tanuljatok, alakítsátok át, megtisztítva hasznos, jó energiaként kerüljön vissza a körforgásba.Az energia nem vész el, csak átalakul.

Az egyéni sérelmeket tárgyilagosan és igazságosan oldjátok fel! Gyakoroljátok a Jézusi alázatot, szeretetet, megbocsátást.Az ítélkezés nem a ti dolgotok. A megbocsátás igen.

A közösségnek szüksége van rátok, nem engedhetitek meg az erőtök szétforgácsolását. Fogjatok össze, öleljétek át egymást szeretettel, és alkalmazkodjatok a társakhoz. Ne várjátok, hogy más tegye meg, helyettetek az aktuális dolgot. Vállaljatok csoport feladatot, pld. oltárdíszítés, mosogatás, Krizantén tanítások gyakorlása, tánc, vagy hangtálas gyógyítással segítsétek a csakrák, aura működését. Keressétek a szeretet pillanatait és élvezzétek. Tegyétek a jót, de legalábbis ne ártsatok.Amit kifelé sugároztok, azt kapjátok vissza nagyon röviden és egyszerűen.


Ezért figyeljetek, minden gondolatra, érintésre, kimondott szóra és cselekedetre. Örüljetek a szeretetnek és adjátok tovább, hogy ne szakadjon meg a lánc. Hisz Atyátok is önzetlenül és végtelen szeret, egységesen titeket. Jézus küldetése által megbocsátotta a bűnöket.

Találjátok meg, azokat az apró kis lehetőségeket a csoportban, a környezetben, hogy általa tudjanak növekedni a szeretet virágai.Tegyétek gyakorlattá, hogy minden napotok tudatossággal és hálával teljék. Az adott napon végezzétek el, amit kell. A szellemetek már nagyon sokat segít ebben nektek, hogy felismerjétek a helyzetet. Ezáltal sokkal békésebbek lesztek. Jobban tudjátok megoldani és elviselni a konfliktusokat. Minden betegséget, bajt, bánatot, haragot, a szeretet oldaláról közelítsetek meg.


Az Igazság Fényében minden megoldódik, néha úgy érzitek mintha, csak úgy magától mennének a dolgok.Ilyenkor van az, hogy el tudtátok fogadni az Égi segítséget, hát így legyen! Ezt tegyétek! Legyen a ti hitetek szerint!
- Planetár –

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése