2011. május 21., szombat

A múlt terheinek a levetése



Az Igaz Út, ami fentről van kijelölve számotokra, nem mindig egyezik a Földi foglalkozásotokkal. Próbáljátok megtalálni a közös nevezőt, amennyire lehet.Legalábbis ne akadályozzák égi küldetéseteket. Kérlek titeket, nézzetek az Égre, lámpázok nektek spirális fénykörökkel, hogy merre kell jönnötök. Engedjétek a Szeretet általi vezetést. A régóta cipelt sebekről vegyétek le a kötést, hogy az éter fénye gyógyíthasson, ezt most a csillagok állása is jobban segíti. Szellemi vezetőitek által közvetlenül folyik a kommunikáció, ha mindjárt nem is veszitek észre.


Nyitott füllel és szívvel figyeljetek érzéseitekre, felismeréseitekre, hogy meghalljátok az Égi Hangot, s ez által az Akarat szavát a hazatalálás útját.

Ne féljetek semmitől, azt fogjátok tapasztalni, mintha a szívetek húzná a többmázsás kocsit. Ez csak addig tart, amíg ellen álltok. Annyi lovatok van, ahányas egység szellem vagytok. Amikor a szellemetek segít a tudatos helyzet felismerésben, meg fogtok nyugodni.


Minden úgy történik, ahogy kell, s akkor, amikor itt lesz az ideje. Végtelen béke és nyugalom árad szét a testekben, és a környezetben. Képzeld el mily könnyű a kocsisnak, ha szárnyakat kap a ló. Örömteli mámorban lesztek, mint egy igazi szüret után. Táncolni fogtok, nevetni és sírni, amikor Égi Anyátok a kapuban vár. A Küszöb Őre átenged, ha ledobtál minden felesleget a kocsidról. Az ezeréves bőröndöt ne cipeld tovább! Lassan átjárható lesz a Világ. Közvetlenebb és egységesebbé válik minden.Beszélhetsz Jézussal reggel és este. Megláthatod az Angyalokat. A legfontosabb szavak: szeress, indulj, kövess, válaszd az új dolgokat. Felszabadultok könnyebben fogtok Egységet alkotni, és hatékonyabb közös munkát tudtok végezni. Szorgalmasak vagytok, szívetek egyre inkább szárnyakat kap, s az emberek szeme rajtatok ragad. Használjátok ki ezt a pillanatot. Minden ember lelkébe ültessetek egy Krisztusmagot, hogy az ő szívükben is kinyíljon a szeretet rózsája.Boldog Egységes nagy csoporttá váltok, mint a gyermekek az iskolában. Legyetek olyan gondtalanok, akár csak ők. A szülői és testvér háttér rendelkezésetekre áll.A Planetár Iskola örökké nyitva és csak rátok vár.


Készüljetek, öltözzetek ünneplőbe, mert Atyátok hamarosan ellátogat közétek, legyetek minél nagyobb számban, fogadjátok hálával és Végtelen Szeretettel.
Legyen nyílt nap, hogy tudjanak a Vendégek érkezni.


- Planetár -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése