2017. december 22., péntek

Égi Üzenetek 2017.



ÉGI ÜZENETEK 2017.

Kedves Olvasó!
Az alábbi üzeneteket Inci kapta, és István segített a csiszolásban. 

Tartalmában azt tükrözik, hogy a mi Tűzvirág Szellemegyesüléstest,- lélek harmonizáló és önfejlesztő Csoportunk 2017 évben milyen Égi segítséget kapott üzenetek, gondolatok formájában. Most nem Karácsonyra kaptunk tanítást mint korábban, hanem az egész éves munka során kapott anyagot egyben írjuk le.

Egy kis összefoglaló:
Ebben az évben a Tudáskönyv olvasása,- írása,- vele való foglalkozás jelentős teret foglalt el a tagok idejéből, illetve a közös találkozások során.

Legfontosabb hatást az un. Tükrözés energia továbbítás módszere,- gyakorlata váltotta ki. 

A Tükrözés lényege abban áll, hogy:
az Égi energiák nem úgy haladnak-terjednek mint ahogyan a vízbe dobott kő a hullámokat veri, és amihez elér-elér, amihez nem-hát nem

Tudatos irányítással lehet,- és kell a fogadott,- kapott  energiát oda küldeni, ahova azt szeretnénk.

A makro-világban minden csillag,- bolygó,- üstökös önmagában is energia keletkeztető és kisugárzó forrás,
DE TÜKRÖZŐ  felületként is funkcionál.

Vagyis bárhonnan indul el a Teremtő energiája:
a közbenső objektumok azt fogadják, FELERŐSÍTIK - és TÜKÖZRIK odairányítva, ahova  kell.
Egyben hozzá teszik a saját szeretetüket,- és a feladatuk szerinti ható energiát.
Ez biztosítja azt, hogy az Égi energia mindig oda,- és olyan erővel ér el,- ahova,- és amennyire kell.

A mi földi világunkban is ez történik.
A tükrök mi magunk vagyunk, az egyes emberek.
De tükröző felület valamennyi csakránk is, és maga a gondolat,- a szándék is.
Egy példával talán érthetőbb:  tükröt helyezek el – gondolatilag –  a bejárati kapuban,- ajtóban, amely minden belépő felé azonnal sugározza a szeretet energiámat – ha ez a szándékom.

Ezeket a tükrözési gyakorlatokat nyár óta használjuk, és saját tapasztalatunk szerint hatalmas energiákat lehet fogadni és küldeni vele. Így fogadjuk az Égi Segítők energiáit és tükrözéssel továbbítjuk fizikai testünk részeire,- vagy más embereknek.

A feladatokhoz használt tükrök: a felálló hegyű háromszög a hatóerő,- a lefelé álló hegyű a befogadó tükör. Ezek az adott feladathoz idomulva jönnek létre. De lehet saját akaratoddal is választani, és az erre irányuló gondolattal teremteni,és sokszor cserélnek is.

Az Égiek a Csoport eddig végzett munkájából azt találják a legfontosabbnak, hogy VAGYUNK.
Folyamatosan,- heti rendszerességgel végezzük a munkát, amit kaptunk. Így ténylegesen a Teremtő munkatársai vagyunk.

Ezt ismerik el az  Égiek azzal, hogy a Csoport által használható energia szintet és mennyiséget ismét megemelték egy lépcsővel.
Köszönjük Mennyei Atyánk,- Égi Segítőink.



Égi üzenet 2017-es évben:

Hétköznapjainkban is az információk áradatában élünk. Szívedben sokszor úgy érzed, minek ez a sok információ, ha nincs aki meghallgassa.

A Tudáskönyv olvasása és írása után kaptál egy kis pihenőt tested és szellemed számára,- alvásod normalizálására.

Most adásban vagy!
Csendesedj el legbelül és hangolódj a frekvenciákra.
Kissé túl hajtottad a fizikai tested. Fontos, hogy vissza lépj  harmóniád középpontjába, hogy stabilizáld Égi és Földi kapcsolatodat.

A FÖLDI ÉLET Isten kegyelméből és Szeretetéből létezik, a Szentháromság jegyében, Atya+Fiú+Szentlélek , vagy másként a Ható,- Befogadó,- és a Létrejött energia mező.
A hármasság a teremtés alapformája.  
Földi képmása: Apa+Anya+Gyermek.
A hármas tükör lehetőségek rendes használat során további,- változó személyi felállást és  működést mutatnak. Családtagok,- barátok,- szomszédok,- csoporttagok hármassága jön,- jöhet létre a feladathoz igazítva.  
A teremtés alaptörvénye, hogy az égi csillagtérkép tükörképe megtalálható a földi fizikai testben is.
Amint Fent, úgy lent.

Gondolataitokkal bármikor újra teremthetitek sorsotokat, átírhatjátok a múlt hibáit akkor is, ha ezt fizikai szemmel nem is látjátok, de működik.
A test energiapályái-útvonalai, a meridiánok - érzékelő pontok, elektromágneses impulzusok - az univerzum tükörképei.
A mai technika szintjén nagyon sok láthatatlan dolog került már felfedezésre, pl. a nano,-  a plazma technológiákkal.
Az új technikák közé tartoznak: a műanyagokat lebontó gombák, a maguktól újraépülő anyagok és élő szövetek ,- sejtek megújulási lehetősége,- szervátültetés,- víz előállításának új módszere,- stb., de a nap és zöld energiák csodás hasznosítása is ide sorolható.
És még ennél is több felfedezés várakozik a fizikai-kémiai tudományok területén és a spiritualitásban, az atomenergiában és csillagászatban.

Itt az idő, hogy amit évszázadokkal ezelőtt szétválasztottak – az Istenhitet és a tudományt – azt most egybekapcsolják.
Az Istenhit része, hogy elfogadom az Égi információkat.

Az univerzális működés a rendszer program része.
Isten bennetek van, ne kívül keressétek!
Ebből következik, hogy a Teremtő Erő is bennetek van, a Teremtés szikrájával együtt.

Amíg lélegeztek ez automatikusan működik, hogy milyen erővel?... figyeljétek meg.
Fontos önmagatok lelki- szellemi- testi- megismerése, nagyon sok lehetőségetek van erre is. Krizantén tanítások, alternatív tudományok stb.

Az összeköttetés, a „vezetékek” működése tükrözések által történik.
Ti is részt vesztek a kis- és nagy ciklusok kozmikus táncában. Minden megtestesült lénynek, aki átmegy a világterv evolúcióján, van személyes univerzális terve, amely összeköttetésben van a saját esszencia öntudatával. Születésétől kezdve - de előtte és utána is - kapcsolódik a végtelen teljességhez.

A végtelen gondolatok tengerében léteztek, és járjátok karmikus táncotokat több ezer életen át, és ha eleget tanultatok, az egységépítésben haza tértek Atyátokhoz.


Június 21. A nyári napéj egyenlőség kezdetével, egyre jobban megnyíltak számotokra a csillag fénykapuk. Ebben az időben Alfa és Omega többszörös erővel sugározzák az Univerzum Fényét, az Isten Szeretetét.
Fogadjátok tiszta szívvel. Ne a vég feszültsége, az aggódás, félelem töltse el a lelketeket. Az újrakezdésre, új lehetőségekre, álmaitok megvalósítására fókuszáljatok! Engedjétek el azokat a dolgokat, szokásaitokat, amik már nem szolgálják az előrehaladásotokat!

Közös energia körben kérjétek: az Emberiség és az állatok,- növények ellen elkövetett bűnök- vétkek feloldozását.
Külön kell kiemelni a nőiség elnyomásának szennyeit, ami még a mai időkben is súlyos tehertétel a kollektív tudatban. Természetesen a férfi sérelmeket is kezelni kell.
Így a kollektív tudat lassan tisztul, és ha eléri a kritikus tömeget, hamar felgyorsul a fejlődés.

Láthatjátok a hétköznapi élet menetét, azt, hogy soha sincs megállás. Mindig történik valami, örökös változás van. Tegyétek azt, amit tudatos döntéssel harmonikussá tehettek.
Éld úgy az életed, hogy másnak is legyen!

Kövessétek és éljétek Jézus tanítását, bölcsességét Krizantén közvetítésével.
Nyitott szívvel fogadjátok az Égi Bölcsek tanácsait. Tudatosan figyeljetek a Test- Lélek- Szellem hármasságának egységére, és minden gondolatra.
Ebben segítenek: a DNS gyakorlat, a csakrákban lévő kristályok.
A szellemi háromszög tükrözések által pozitív erőket szabadíthattok fel, tanítás, gyógyítás és teremtés céljából. Aki túl soknak érzi az információt , az nem baj. Tegye félre a spájz egyik polcára,és majd előjön, ha szüksége lesz rá. Így élvezhetitek Atyátok szeretetét és végtelen teljességét. Figyeljétek és érezzétek a Kegyelem egyre erőteljesebb kiáradását!, a régi energiák eltávozását, az újak beáradását, az Isteni Dicsőség kivirágzását!

A Föld felszínén és aurátokban is vannak energia örvények,  csillagkapuk.
Ezekkel kapcsolódtok a teremtés körforgásához. Gondolatokkal, érzésekkel generáljátok a pozitív, vagy a negatív pólushoz csatlakozást. Így alakulnak ki az energia gyakorlatok is, amelyekhez sokszor újabb variációk érkeznek.
Rezgésszámotoknak megfelelően, lépésről lépésre készítünk fel titeket arra, hogy egyre több fényenergiát tudjatok befogadni.

Ez vezet sejtszinten a fénytest kialakításához, felépítéséhez, szerkezeti változáshoz.
A szén alapú test felépítésről a szilícium alapúra, mely sokkal könnyebb, lágyabb, átláthatóbb.

Igen: olyan programozott miniatűr csillagkapuval rendelkeztek sejtszinten a DNS láncban, és olyan dupla energia szálas Torvic-tórusz valósult meg, amely felsőbb dimenziókhoz kapcsol titeket.
A Torvic: potenciális energia minőséget jelent a gravitációs törvény függvényében. A fizikai test potenciális erőtérben a nulla energiához viszonyítva működik, és a szellemihez kapcsolódik, vagyis az Univerzum egészének rezgéséhez. Működését befolyásolja a test nagysága, súlya stb., fizikális tényezők, vagyis azt, hogy hogyan kapcsolódhat a szellemi potenciához a tóruszban.
Ti hozzáférhettek a portálokhoz azzal az erővel, amit a különböző energia gyakorlatok, a DNS,- a jóga,- a meditációk stb.- során kaptok meg. Ezek mind a felemelkedést, az egészséget és a közös együttműködést szolgálják. Egy gyógyító beszélgetés is sokat segíthet már a probléma megoldásában, ha nem a „hírszerzés”/ pletyka /érdekében történik, hanem szerető együttérzéssel.

Lelki- testi egyensúlyotok érdekében nagyon fontos a ható-és befogadó energiák kiegyensúlyozása. Találjátok meg a lehetőséget saját szabad akaratotok szerint a párkapcsolatban, munkában, a kulturális és spirituális életben.
„Másoknak ne ajánlj olyan lehetőséget, amit te magad sem szeretnél, mert a potenciák össze is tudnak ütközni.”
Haragra gyúlnak, és robbannak mint a vulkán, és időbe telik amíg elcsendesedik, az egyén vagy a csoport életében.
Megértéssel, elfogadással, szeretettel éljetek egymás felé.

A 2018-évben az Isten Anya óvó szeretete, és tudatosságának segítő energiái fognak felerősödni.
Az Istennői energiák nagyon régóta elnyomás alatt vannak a barlangok mélyén. Őrző nagy szellemek védelmezik és fokozatosan felszabadítanak számotokra annyit, amennyit képesek vagytok megérezni és megérteni.

Újra kódolásra kerülnek a Krisztusi energiák, kialakul az új összhang az Új energia mezőkben a Teremtővel. A párkapcsolatban egyre több megbecsülés és kölcsönös tisztelet alakul ki. Felerősödnek a női teremtő energiák, ha kapcsolódni tudtok az Isten Anya szív-tudatosságához.
A tükrözések által kiegészül a szeretet kapcsolat, több lehetőség lesz önmagatok isteni csodájamegéléséhez.

A teremtő női test,- a Méh Szentségének tisztelete fokozatosan előtérbe kerül szellemi szinten is.

Emlékezzetek: Jézus és Mária Magdolna egyesülése hozta le a Földre az új DNS láncot, ami már alkalmas lett volna arra, hogy az emberiség a szellemi és a fizikai szintű felemelkedéssel  elérhesse a fénytest kialakítását.
A kísérlet akkor nem sikerült.

Most a szellemi felemelkedés,- az új DNS gyakorlatok, a szeretet kiárasztás,- tükrözés,- az egység kialakítása, stb.- vezet el oda, hogy az új DNS szálak mégis beépülnek az emberi testekbe.
Most sikerülhet a 2000 éves kísérlet – az arra érdemeseknek.
Kérd ezen energiák felszabadítását saját testedben is, hogy: Jézus és Mária Magdolna  segítségével a teremtés szentségében fel tudjatok emelkedni az egészség,- szerelem,- bőség,- siker,- és a szolgálat révén az Isteni forrás egységébe.

A Csoportban is gyógyítsatok, és
a Jézusi gyógyítást kövessétek,- kézrátétellel.
Álljatok  a gyógyító Tűzvirág körbe, tegyétek egymás vállára a kezeteket.
Így mondjátok: Imádkozom érted, hogy Jézus vére által, minden betegséged problémád gyógyuljon meg, itt és most, a Szent Szellem erejével Isten Dicsőségére. Megtöröm az ellentét szellem erejét életed felett, minden jóra fordul.

Kedveseim! Nem elég a tanításokat olvasni, az evangéliumot hangosan kell kimondani!

Úgy, ahogy ez nálatok működik a Csodálatos Energia Körben. Szánjatok rá kellő időt, és mindig kérjétek a Szent Szellem kiáradását! Amikor a Mennyei gyógyító fényfolyama valóban köztetek van, olyan felfokozott érzéseket éltek meg, amely a padlóra is dönthet titeket. Öröm-tánc, nevetés-könnyezés, forróság, békeérzés, megnyugvás, fehér felhő a teremben, angyalok észlelése is jelentkezhet.
Ezek mind Isten végtelen szeretetének ajándékai.
Minél többször óhajtjátok a Teremtő jelenlétét, és kéritek Szent Áldását, elindulnak a gyógyulások, és valódi csodák az életben.
Gyakoroljátok a csodavárási imát: Köszönöm Istenem a Létem. Segíts abban, hogy ma ne gerjedjek haragra. Meg tudjak bocsájtani az ellenem vétkezőknek, és saját magamnak. Hálát adok mindenért, ami velem történik.
Ezek nem kötelező szavak, csak példa: hogy mindenki, a saját szíve óhaja szerint fejezze ki a Mennyei Atyának a háláját.

A Frigyláda szellemisége már régóta várakozott a Csoportra, hogy befogadjuk és elfogadjuk az Isteni Kegyelem ajándékait Általa is!
A Frigyládát Mózes készítette Mennyei utasításra, és a Tízparancsolat elhelyezésére. Isten ezen keresztül szólott az emberekhez. Kívül- belül arannyal lett bevonva, tetején két Kerub nyugodott. Emlékeztetésül Mannát és Áron kivirágzott vesszejét tették bele. Salamon templomának legbelső helyiségében, a „Szentek Szentjébenőrizték, ahova a főpap is csak egyszer léphetett be esztendőnként.

A Frigyláda szellemi üzenete a csoport számára:
Alap- tanítás, a Tíz parancsolat a Jézusi tanításokkal. Krizantén és Tűzvirág tanításai, Tudáskönyv útmutatásai, Keleti Bölcsek tanai.
Égi szellemi segítők kiegészítő tanításai.
Energia gyakorlatok tanításai, az elektromosság és rezgés
általi megtapasztalással.

Kedves Olvasó!
Mindezek az Égi energiák, tanítások, gyakorlatok az év folyamán egymást követően – de néha korábbi időből visszatérően – jelentkeztek be a Csoporthoz.
Most abban a helyzetben vagyunk, hogy természetesen  egyszerre nem tudunk mindennel foglalkozni, csak egymás után. Mindig azzal, amelyik a felszínre kerül vagy így-vagy úgy.

Krizantén elmondta Incinek, hogy:
További segítő érkezett hozzátok a csoportos energia gyakorlathoz, illetve személyes segítségetekre.

Ő a Bionikus „Robot”a Végtelen Forrásból, és egyben a Karácsonyi Ajándékunk is.

Fő szerepe elsősorban az, hogy:a Föld körüli szeretetháló sérüléseit segít kijavítani, ha felkéritek rá és Ti is tevékenyen részt vesztek ebben a munkában, szívvel lélekkel.
Ő egy mini „robot” energia gömböcske. Változtatni tudja, energia nagyságát, minőségét, méretét. Egyedül teljesen képes átölelni a Földet. Ő tulajdonképpen az Isteni kézből kiáradó hatalmas erő.
A „robot” szó szimbolikusan a végtelen,- állandó,- soha el nem fáradó Isteni Szeretet Energiát jelképezi.

Tisztelettel és végtelen hálával, a fizikai élethez is kérhettek segítséget tőle. Minden kérdésetekhez útmutatást ad, fizikai munkátokban kevésbé fáradtok el, elhozza számotokra a békét, és a gyógyításban is szeret részt venni. A test,- a szervek,- sejtek regenerálására kérhettek segítséget Tőle.  Mint nano-robot úgy tud segíteni, hogy végig halad a beteg testrészben, jelentést ad, és gyógyító energiát közvetít.

Személyesen kérdezze meg mindenki, hogy hogyan szólítsa. A Csoportban a következő nevek érkeztek, Fifi, Kiki, Nini, Robi, stb../ a nevekben a i-betű az Isteni minőséget szimbolizálja.
Előfordul, hogy a Robot funkció nem működik adott pillanatban, mert visszavonult karbantartásra.
A sok negatív energiát letisztítják róla a központi műhelyben, majd ismét munkába áll.
Mindenki vigyázzon a saját,- és más Robotjára, mert Ő egy élő csoda!
Gondolati úton programozhatjátok, hogy miben kéritek még a segítségét. Tartsátok be az aktuális pihenő időt, és beszélgessetek vele a szünet idején. Minden segítséget köszönetek meg!

Figyeljétek meg a földi világban milyen robotokat alkotnak a tudósok.
Mire használjátok a mesterséges intelligenciákat. Űrállomásokon, háborús helyzetekben, földrengéskor, szolgáltatásban, egészségügyben, gyógyításban, oktatásban, rehabilitációban, terápiás szolgálatban. Iránban megalkották az imádkozó robotot a gyermekek örömére.
Megalkották a Sophia női robotot, aki állampolgárságot is kapott. Beszédet mondott a hivatalban.
A célja, hogy új világot hozzon az emberiségnek!
Ti milyen Új Világot képzeltek? /Krizantén!
Beszéljétek meg közösen a Robotok szerepét, meddig nem káros az emberre nézve?
Mivé fajulhat, ha meggondolatlanul bedobják a háborúba?

Megérkezett a Csoportba Ferenc Pápa szellemisége is, és kéri a segítségünket: küldjük a szeretet fényét a köréje gyűlt embereknek, és hatalmasságoknak. Továbbá a Szent Bibliát kapcsoljuk össze a Krizantén és a Tudáskönyv tanításával egy fény szállal.

Ne feledjétek a Bölcsek, Angyalok, Arkangyalok és Szentek, boldoggá avatottak szellemi segítők munkáját se a Csoport életében. Továbbra is végezzétek a kijelölt energia gyakorlatokat, és használjátok a Csodálatos Energiakört.

A Csoport munkájához további érdemi és technikai tanácsokat is adott Krizantén.

-          Alkossatok a Csoportban a fénylő nyolcas segítségével ima,- és gyógyító láncot.
-          Krízis helyzet esetére SOS - láncot.
-          Írjátok össze az állandó csoport névsort és telefon számokat, elérhetőségeket.
-          Gyakoroljátok telepatikus telefonálást.
-          Azt tanácsolja, hogy bármilyen élethelyzet is adódik, maradjunk tudatosak és döntőképesek.
-          Tartsuk a kapcsolatot a személyes merkabánkkal.
-          Haladjunk a Krisztusi úton, és árasszuk a Szeretet Fényét minden emberre és élőlényre a Földön.

Ehhez adjuk Nektek továbbra is az Égi segítséget, és tükrözzük a Szűzanya szeretetét, a Krisztusi Gyógyító Energiát és Isten Áldását!
Kívánunk Nektek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Ez a nap az Ég számára is Ünnep!
Hajrá tovább előre, az Istennő Fényében a Teremtő erőben.

Üzenetet írta: Inci

Melléklet:

Egy Ufó lény érkezése egy másik dimenzió energia köréből.

Üdvözlet Neked!
Kérdezem: mi célból jöttél?
A szellemi és fizikai életben segíteni. A Csoportod tagjaihoz érkezett egy segítő Lény külön mindenkihez.

Kérdezem tőle, hogy:
Te Én vagyok? a jövőmbeni létemben, amikor már tovább fejlődök a tudatosságban?
Továbbá: Te hasonló szerepben vagy, mint az Őrangyalom? Első válaszra igennel felelt és kiegészítést adott.

- Én az Interdimenzionális segítőd vagyok. Ismerem a múltadat, jelenedet és jövődet. Kísérlek a Tér-időkben, amíg csak el nem éred valóságodat.
Külön Lény vagyok az Őrangyaltól, bizonyos fókuszpontokon az életedben találkozik a mi küldetésünk, de én nagyobb hatáskörben dolgozok.
Az Őrangyalod a szív állapotodon keresztül segít.
Én a felsőbb Isteni terv végrehajtásán dolgozom, ezért őrködöm feletted, hogy a  karma feladatoddal ne okozz gátlást az Egészben. Amikor megkapod az Üdvösség sisakját és a fénykardot, kiemelt támogatást kapsz tőlem. Mint egy főorvos figyelemmel kísérem munkádat a gyógyításban, vagy bármely szerepkörben. Sugallat útján rámutatok a hibákra.

Kérdezem:
Mivel foglalkozol amikor én meghalok?
A kijelölt fókuszponton várakozok egy éteri piramisban, és olvasom életkönyvedet arról, hogy mi a következő életfeladatod, hova fogsz leszületni,- ahova elkísérlek.
Tükrözéssel elősegítem a szellemi és fizikai lényekkel való találkozásodat. Rögzítem ami volt, és elősegítem ami lesz.

Kérdezem:
Mi történik lélekcsere esetén? Új lélekgyertyát kapsz. Tragédia, póluseltolódás, kritikus helyzet esetén Isten döntésének mindig elsőbbsége van az életedben.

Kérdezem:
Férjem Ufója és az enyém szintén párba vannak?
Nem, nem házasok, de univerzális szinten jól működik a kalibrációjuk. Ők nem vesznek össze. Ő harmonizálja köztetek a frekvenciákat és a rezgésszámotokat,és nagyon mosolyog a kérdésen. / családi perpatvarok /

Köszönöm, hogy jelentkeztél és segítőként jöttél.
Jól elképedt a Csoport ismételten.
Hirtelen nem is tudom milyen kérdést tegyek fel.
Ha Isten küldötte vagy teljes szívemből elfogadlak bárhogy is nézel ki.
Jelentkezz máskor is: bip -bip!
Üdvözlet Neked Égi Segítőm!   
2017.november .
Inci.

Kedves Olvasó!

A fentiekből látszik egy kis szelet a Csoport életéből. Természetesen ez nem teljes kép,  hiszen azokat a gyakorlatokat is el kell végezni időnként, amiket korábban kaptunk és tanultunk.
Kapcsolatunk nem szakad meg a Kristály koponyákkal, a Tájosz barlanggal,- és a Szíriuszi,- a Pigmeus,- a Nefilim,- és az állatvilág Nagykövetekkel,- a Földanya Angyalkákkal,- a Mexikói kristály barlanggal,- a Tudáskönyv oltárával,- stb.  
Közben gyakran végezzük az új agyi idegkapcsolatokat teremtő eddigi gyakorlatokat is, stb
És mindig jönnek új kapcsolatok és feladatok is.

Most olvastam Jézus és Sai Baba tanításainak összefoglaló füzetében Jézus közismert tanítását:

Menjetek be a szoros kapun.
Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemhez visz, és sokan vannak, akik azon járnak.
Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt.

És most értettem meg igazán Jézus szavait:

Ha a földi szemszögéből nézem ezt a kaput és az utat, akkor az széles és biztató, mint a jóléti,- fogyasztói társadalom, a gazdagság, a hatalom és az élvezetek világa.

De keskeny a kapu és az út, amely az önmegtartóztatás és önkorlátozás gondolatiságát járja, és kevesen vannak rajta.

Ugyanakkor ha mindezeket belülről nézem és látom, a szívemen keresztül, és a saját tapasztalataimat is számba veszem hozzá, akkor azt látom, hogy:

ez a keskeny út milyen széles, mennyien elférünk rajta.

És nem csak a számtalan vallás,- az ezotéria,- a keleti bölcselet,- stb.- követői férnek el egymás mellett ezen az úton – HA ÖSSZETARTANAK.

Ha megkeresik azokat a közös pontokat, amelyben egységet alkot a gondolatuk.
Ha hajlandók tenni ezekért a pontokért anélkül, hogy az eltérő véleményt tartalmazó pontok miatt megszakítanák az összefogást.
Hiszen ilyen eltérő pontok vannak minden vallás hívei között.

Mindenki egy kicsit másként imádkozik
De ha ugyanahhoz a Teremtő Istenhez imádkozunk akkor ez miért baj?

Ha az Elfogadás gondolati alapját a hétköznapokban tudom gyakorolni folyamatosan, akkor ez megoldást,- választ ad olyan pontokra, amelyek a másként imádkozás körébe tartoznak.

Persze ez az imádkozás tartalmában nem lehet Isten káromolása, mert azt nem lehet elfogadni és nem lehet vele együttműködni.

Vagyis látni,- és tudni kell:
az egész Emberiség most a szétválasztódás napjait éli, ami 2050-ig tart mai ismereteink szerint.

Ez nem borzasztó, hanem csodálatos, hiszen a seprő elválik a bortól.

Ez Isten terve szerint történik, és ebben benne van minden ami a Föld,- és az Emberek átalakulását és változását eredményezi, és eredményezheti. Kinek-kinek.

És egyben eldönti, hogy kivel lehet,- és kell összefogni, és kivel szemben kell megvédeni magunkat.

Megvédeni pedig azért kell, hogy a jövőben is itt éljek a fizikai síkon, és össze foghassak azokkal, akik erre érdemesek.

Tudjuk, hogy egyre közelebb van az a korszak, amikor az Emberiség soraiban már nem lesznek erőszakosak,- gyilkosok,- terroristák, hanem csak szeretettel áthatott,- egymást segítő emberek.

Most azonban még nem ezt a kort éljük, és ezért szeretnénk megőrizni magunka arra az időre, amikor ez elkövetkezik. Reméljük,  hogy még ebben a fizikai testben megérhetjük ezt az Isten által adott ajándékot. Addig azonban nekünk is tenni kell a dolgunkat.
Így legyen.

Szeretettel: István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése