2020. február 14., péntek

Parazita tisztítás - fénygömmbel


Parazita tisztítás – fénygömbbel

Az Origón láttam a hirdetést…. A tudósok összeállítottak egy növényi kivonatokból álló új „parazita irtó” szert, amellyel egy hét alatt kitisztítják a fizikai testet az összes parazitától. A cikk szerint minden test-részünkben vannak paraziták, amiket csak ezzel a szerrel lehet eredményesen eltávolítani. Természetesen ezt a szert csak itt lehet megrendelni a szokásos – mintegy 15 ezer forintért. 

Be kell vallanom, hogy az  utóbbi 2 évben legalább 10 ilyen csodaszert rendeltem meg a térdfájás,- stb. megszüntetésének reményében…. és még most is fáj. Tudom, hogy ebben az életkorban ez „természetes” és biztos jele annak, hogy még megvan a „gyári térdem”, és nem kellett kicserélni.  Ahogyan tanuljuk – minden rosszban van valami jó…. 

Most azonban nem fűlött a fogam egy újabb csodaszer költségére… annál is inkább, mert most kellett cserélnem a kazánt…. Azt kértem az Égiektől, hogy segítsenek ezt a problémát feloldani.
Krizantén szerint valóban nagyon sok parazita él az emberek testében, és még több a saját magunk által kialakított érzelmi,- gondolati – és cselekvési mintákban: vagyis a „szellemi” részünkben. 

Amikor ezt megértettem, akkor az jutott az eszembe, hogy a szert az általunk használt „Új agyi idegkapcsolatok” elnevezésű meditációval lehetne bevinni egyszerre a szellemi,- és a fizikai testünkbe is. Ebben a gyakorlatban Krisztus és Mohamed nagyszellemek adják a „hátszelet”…
Aki ismeri a megnevezett meditációt, az könnyen alkalmazhatja. Aki még nem találkozott vele, az a „Szellemkulcs” blogomon megtalálja, és használhatja. 

A gyakorlat a következő: 

-      -          Megtisztítom a prána csatornámat az ismert tisztító légzéssel.
-      -         Kérem Krizantént, hogy a homlok csakrám elé helyezze a „tisztító fény-gömböt”, amely akkora, mint egy teniszlabda, fénylik,- sugárzik. Én is hívom a gömböt…
-      --         Elképzelem ezt a fényes gömböt – és amikor már látom és érzem – behívom a csakrámon át a fejembe.
-        -   Ahogy bejött – érzem,- látom -  kimondom a „varázs-szavakat”: fénylik,- melegszik,- tisztít… ezt ismételgetem magamban az egész gyakorlat során.
-        -    Kérem a fénygömböt, hogy járjon körbe az agyamban,- fejemben és világítson meg minden sarkot- bugyrot és űzze ki a sötét gondolatokat,- energiákat…. szüntesse meg a fekete lerakódásokat, parazitákat, és fényesítsen ki mindent amit talál…
-        -          Így megyek végig az összes csakrán,- és vele párhuzamosan az adott csakra térségében található főbb szerveken…. szemek, fogak, torok, szív, tüdők, máj, vesék, gyomor, belek, lép, hasnyálmirigy, nemi szervek, - vállak, könyökök, csuklók, térdek, bokák… és ami még valamiért fontos…
-       -         Amikor a végére értem az egész „trutyit” leengedem a jobb lábamon a Földanyához, és kérem, hogy alakítsa át szeretetté és küldje vissza….

-        Ma lesz a 4. este, hogy lefekvés után végig csinálom. Nem merem elkiabálni, de úgy érzem, hogy már most jobb egy kicsit a térdem,… mintha nem szúrna olyan élesen minden lépésnél, mint korábban…. és ha figyelek- sikerül lassabban és sántítás nélkül lépnem…

-        Nem akarom elkiabálni, de nagyon bízok benne, hogy ez tényleg működik, és eredményes….
-        Köszönöm Mennyei Atyám, köszönöm Krizantén, köszönöm Égi segítőim….

Tegnap – csütörtökön – kipróbáltuk a Csoporttal is a meditációt. Jó tapasztalatot szereztünk. Remélem, hogy másoknak is segíteni fog.
2020-02-14.
Szeretettel: István


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése