2020. március 6., péntek

A mi orvosaink


A mi orvosaink – és Isten…

Nemrég arról írtam, hogy a Kossuth rádió műsorában szereplő orvos professzor a betegség – a rák – gyógyításából kihagyta a Teremtő Istent. Véleménye szerint csak a tudomány,- az így megállapítható,- mérhető dolgok,- és az ezekre épülő kezelések a hatékonyak, csak ezt lehet figyelembe venni. A Lélek csak a kialakult és megállapított betegség elviselésében játszik szerepet. 

Bevallom, hogy lehangolónak tartottam ezt a leszűkített látásmódot, és a cikk végén arról írtam, hogy alig várom azt az állapotot, amikor a hétköznapokban - és az élet valamennyi területén -  helyére kerül az Ember igazi sajátossága, és az orvoslás professzorai is ebből a nézőpontból világítják meg a betegségek gyógyítását. Ugyanis minden emberben Isten egy szikrája…

A Teremtő meghallotta sóhajom – vágyamat, és néhány nappal ezelőtt szintén a Kossuth rádióban „helyre billentette” lelki egyensúlyomat.
Hazánk egyik legismertebb,- és legsikeresebb professzora nyilatkozott a fejüknél összenőtt sziámi ikrek szétválasztásáról szóló riportban. Ez a világ-szenzációs operáció – amit eddig lehetetlennek tartottak a hozzá értő orvosok – a hosszú és alapos előkészület,- a megfelelő orvos csoport kialakulása,- a legmodernebb technikai felszerelés biztosítása mellett még egy – talán a legfontosabb – feltétel együtteseként jöhetett létre.

Csókai András professzor Úr elmondta, hogy Ő minden műtét előtt imával kéri Istent,- az Égi segítőket azért, hogy vezessék a gondolatait,- érzéseit, és a kezét is a beteg meggyógyítása érdekében. Ezt soha  nem mulasztja el. És minden esetben működik ez az isteni segítő ráhatás, és olyan információkat kap amelyek lehetővé teszik a sikeres beavatkozást.

Még most is borsózik a hátam a gyönyörűségtő…. mindent letettem a kezemből, hogy egy szót se mulasszak el az általa elmondottakból.
Elmondta, hogy a fenti műtét előtt is megkapta Isten segítségét, és így jött rá, hogy milyen módon lehet mégis elvégezni a „lehetetlent”.

Én nem vagyok orvos, és nem is dolgom, hogy szakmai ismereteket továbbítsak, erre megvan a jól működő orvosi szaklapok,- műsorok rendszere. Én azt tudom elmondani, ami velem történt. Elöntött a boldogság attól, hogy egy ilyen híres orvos professzor Istennel karöltve végezte az operációt, és ezt el is mondta, közzé tette a nagy nyilvánosság előtt.

Tisztában vagyok azzal, hogy az orvosi karon belül is többségben vannak azok, akik a  hétköznapokban is így gondolkodnak, de annak nem adnak hangot. A „csendes többség” ugyanis nem keresi az összeütközést a „hangos kisebbséggel”. Úgy gondolják, hogy az ő dolguk nem a vitatkozás- ütköztetés, hanem a gyógyítás. És ez részben igaz is.

Ugyanakkor felmérhetetlen jelentősége van annak, hogy ha a szakmai életben elért csodás eredmény birtokosa,- egy követésre méltó - EMBER KIÁLL A HITE MELLETT… és ezt nem „szégyelli”. Ugyanis a másként gondolkodók egyáltalán nem szégyenlősek, és nem rejtik véka alá, hogy hitetlenek, hogy Istent kihagyják az életükből, munkájukból.

Tudjuk jól, hogy Isten nem sértődős, nem büntet…. és a hitetlen orvosok is gyógyítani tudnak, mivel a beteg gyógyulását nem lehet az orvos hitetlenségéhez kötni. De az eredményesség sokszor a hit erejéhez kapcsolódik.
Most:
-          amikor a 2000. – világ végnek kikiáltott - év után az emberiség Istentől, kegyelemből kapott „100 év ráadásból” már eltelt 20 év,
-          amikor a 2050.ig tartó szétválasztódásból már csak 30 év van hátra,
-         amikor az idő úgy felgyorsult, hogy naponta több olyan élethelyzetet kell megélni - és jól dönteni - amelyekre korábban évek voltak adva,
-         amikor a pénz uralma és csábítása olyan fokot ért el, hogy a korábban vezető „nyugati hatalmak” – a demokrácia és a nemzet államok „letéteményesei” – olyan „liberális” politikusok kezébe került, akik saját népük sírját ássák,
-         amikor olyan elméletet lehet hirdetni, hogy a „meg nem született gyerek” a legjobb, mert annak a legkisebb az ökológiai lábnyoma….
-         amikor üldözik,- elnyomják az őshonos nemzeti kisebbségeket,
-         amikor olyan híreket lehet- és szabad a médiában terjeszteni, hogy a gyerekek nem fiuk,- és lányok, a szülők nem apa- és anya, a házasság nem férfi- és nő szövetsége….
-         amikor az antiszemitizmus ismét naponként megélt esemény,
-         amikor a kereszténységet nem csak keleten, de már a kereszténység hazájában, Európában is hátrányosan megkülönböztetik,
-         amikor a világ sok államában gyilkolják a keresztényeket, mint 2000 évvel ezelőtt a Római birodalomban…..
-         és még véget nem érő módon lehetne sorolni azokat az ember-kábító, félrevezető elméleteket, amelyekkel tönkre akarják tenni az Ember és Isten kapcsolatát.

Szóval: most,…. most igazán fontos, hogy
-         az eddig hallgatag többség felemelje a szavát,
-         félelem nélkül megvallja a hitét, mondja el azt, ahogyan a mindennapi életében részt vesz Isten,
-         hirdesse és gyakorolja a szeretet erejét, összefogását
-         álljon ki a család- nemzet – haza védelmében
-         fogjon össze mindenkivel, aki ezeket a Istentől kapott alapelveket magáénak vallja.

Te kedves Barátom, aki ezt olvasod, és lelkedben bólogatsz hozzá….Te biztosan ismerd a Teremtő hozzáállását ezekhez a dolgokhoz, amit Krizantén tolmácsolásában az alábbiakban foglalhatunk össze:

Én teremtettem a Földet és az Embert, és nem engedem tönkretenni, megsemmisíteni…. mondta a Teremtő…

De ehhez minden ember együttműködése is kell. Senki se higgye, hogy Isten nélkülünk megmenti a Földet és az Embert.  Vele együttműködő társ-teremtőkre van szüksége. Akik hisznek az általa elénk tett működési alapelvekben, a Szeretet, Elfogadás, Igazságosság törvényeiben. Most erről szól minden.

Most olyan háború folyik a világban, amilyen még nem volt. Látszólag a „legszentebb” emberi könyörületesség fátylába burkolják a migránsok megsegítését- befogadását. De amikor ezek az emberek megérkeznek és letelepednek, akkor kiderül róluk, hogy bárányok helyett farkasokat fogadtak be. És mindezt úgy sikerül elrendezni, hogy nem azonnal lehet  felismerni a bajt, hanem csak akkor, amikor már átveszik az uralmat az addig hallgatag nép fölött.

DÖBBENET VOLT LÁTNI a Neten, hogy Párizsban sok száz fiatal harcos muzulmán - a téren,- a muszlim templom előtt, szőnyegen - kelet felé leborulva már átvette a hely- városrész fölötti hatalmat.  Abban a Párizsban, ahol a nagy francia forradalom idején százezrek adták életüket a SZABADSÁGÉRT. Egyik előző életemben én is ott voltam, és harcoltam a barikádokon. Még ma is könny szökik  szemembe, ha meghallom a marsseies-t.

Ez a szabadság nem szabadosság, nem szétdobálja – hanem összefogja az embereket, a családot, a nemzetet, Európát….

A szétdobálás, az Isten- és ember közötti kapcsolat megrontása az ördög műve, bármilyen liberális, vagy más jelzővel próbálják leplezni.  A mostani nyugati-vezetők a pénz szolgái, és elvesztették kapcsolatukat Istennel, helyébe a pénzt tették meg uralkodóvá.

Hálát adok a Teremtő Istennek, hogy ebben a magyar népben,- országban születtem meg most, az utolsó  nagy próba idején. Kicsi lett ez a nép, de vagyunk. És ki merjük mondani azt ami a szívünkön fekszik. Kiállunk magunkért és teszünk is.
Igaz, hogy vannak másként gondolkodók is,…de ez az ő bajuk. A szétválasztódás éppen erről szól.  Mindenki oda kerül, ahová saját magát képzeli,- gondolja,- mondja,- teszi…

Még egy jó élményem volt ma délelőtt a rádióval.

Az abortuszról volt szó.

Egy tudományos munkatárs azonnal elmagyarázta, hogy a magzat a fogantatás után 3 hétig még nem tekinthető embernek, mert nincs agyi-tudati működése. Mivel a halál beálltát is ahhoz mérjük orvosilag, hogy az agy működése mikor áll le, ezért logikus,  hogy az élet kezdetét is ehhez kell igazítani. Így azok, akik ilyen időben végzik az abortuszt, nem embert pusztítanak el. Igen, ez szín tisztán a „fejlett nyugati orvoslás” földi gondolatmenete. Ahol minden csak az itt láthatóval magyarázható meg. Ahol a lélek egy mérhetetlenül pici valami, amit még senkinek sem sikerült megfogni,- lemérni,- kioperálni az ember szívéből, ahol állítólag lakik… de látni még senki sem látta…

De hála Istennek a továbbiakban a műsor felsorolta mindazokat a tényeket, amit az Istenben hívő emberek éreznek és tudnak.

Én csak hozzá teszem a rádióban elhangzottakhoz,  megismétlem azt, amit Krizantén tanít nekünk:

Az Ember örök életű szellemi lény, de itt a Földön – az anyagi világban – csak a fizikai teste látható. Minden Ember legfelsőbb tudata – Szelleme - a Teremtőben van benn folyamatosan, és onnan a tudatszálon adja le az információkat a fizikai test részére. Még a leszületés előtt a Hálótervben határozza meg az Ember a saját sorsának legfontosabb állomásait, de ezt elfelejti mivel a fátyol letakarja a tudatot. Azonban a szívén- érzelmein keresztül, és az agyában gondolatokon át -  a Szellem, vagy a  Lélek vezetést kap saját felsőbb,- és legfelsőbb tudatától folyamatosan.

A fogantatás előtt már ott bábáskodik a Szellem – vagy ha alacsonyabb rezgésben van a korábbi élet bukása miatt, akkor a Lélek – a anya és az apa körül, és igyekszik biztosítani, hogy a fogantatás épp abban a csillagjegyben történjen meg, ami a testet egész életében segíti feladata végrehajtásában.

Igen… a Baba szelleme - az anya és az apa Szellemével  közösen - végzi az előkészítő szervezést, és biztosítja a kiválasztott helyzetet. Ehhez kapja a Teremtő támogatását. Szó sincs vak véletlenről, eshetőleges történésekről, stb.

És nyilvánvaló, hogy: már a fogantatás pillanatában a leszületendő Szellem, vagy Lélek teljes tudatával ott van az anya teste körül, és időnként magában a megfogant magzatban is. A fejlődés során aztán egyre több időt és „energia nagyságot” tölt,- helyez el a babában. 

A rádió műsort hallgatva annak örültem, hogy – a fenti szellemi szintű tudás kivételével – minden fontos dolgot elmondtak, és egyáltalán nem értettek egyet az abortusz szabadságával. Ami természetesen nem jelenti a minden áron való gyermek szülést, mert az anya és a baba egészsége ezt megelőzi.

Kedves Olvasó! 
Én már több mint 70 éve hallgatom a rádiót. És akkor is hallgattam, amikor Istenről, a szellemi világról egy szót sem lehetett mondani benne. Most már világosan látszik, hogy itthon, a Kossuth rádióban egyre többször megszólalnak azok, akik valamilyen módon kapcsolódnak Istenhez. Legtöbbször természetesen valamelyik vallás keretében. Ez nagyon jó.

De még jobb lenne, ha azok is megszólalhatnának, akik nem vallásos módon, de a Teremtő által leadott konkrét ismeretek birtokában vannak, és olyan tudást adhatnának át, ami megváltoztatná az Emberiség gondolkodását.

Engem is megváltoztatott Krizantén tanítása, a teremtés igazi története, a Szellemi világ működési rendje, az ember- Isten kapcsolat alapelvei, stb… Az eltelt 20 év alatt sokat tanultam. És a jó irányában változnak az így gondolkodó emberek is, és megszabadultunk az előítéletektől, a gyűlölködéstől, a mások hibáztatásától, irigységtől, féltékenykedéstől, stb….Persze hiba van még elég… van min munkálkodni, javítani…

Ez ahhoz hasonlít, mint az egyszeri viccben a táborparancsnok beszéde, amikor a kőbányába vezényelt rabokat eligazítja:

Emberek:
-         van egy rossz hírem: itt mindenkinek követ kell törni.
-         de van egy jó hírem is: kő van elég….

Pécs, 2020-03-06.
Szeretettel: István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése