2011. január 4., kedd

Karácsonyi üzenet 2010 - Jézus Krisztustól



Abban a kegyben részesül a mi kis spirituális csoportunk, hogy minden év karácsonyán kapunk üzenetet.
Olvassátok, mit üzent ezúttal:

JÉZUS KRISZTUS
üzenete
2010 év Karácsonyára

Hatalmas változáson,- fejlődésen mentetek keresztül testben és lélekben. Szellemekké,- egység szellemekké váltatok, és ennek az átalakulásnak még közel sincs vége. Igazi munkatársak vagytok.
Atyátok örül, hogy szíveteket már őszintén, tiszta vágyatokból,- és szabad választásotokbólhozzá tudjátok emelni, és fenn tudjátok tartani a Szeretet állapotát. Szép szóval hatni tudtok az emberekre. Ehhez minden segítséget megkaptok fentről.Többszörösen rendelkezésetekre áll, a tanító,- gyógyító,- teremtő szellemrészetek egységes tudása. Ezáltal tehetségetek van a szélesebb hatósugarú munkára. Egységesebbek, erősebbek vagytok a kisebb csoport létszám ellenére is. A szándék,- a szívállapot,- a koncentráció a legfontosabb, a többi hiányzó részt a Teremtő kiegészíti. Nálatok igaz az a népi közmondás, hogy „kicsi a bors, de erős”.
Ezekkel a feltételekkel juthattok továbbra is előre, illetve úgy, hogy a pozitív hozzáállással segítitek a magasabb rezgés számú Egység kialakulását. Most átmeneti állapotban vagytok. Ez egy várakozó időszak számotokra, amikor a gondolatokat rendezni kell, a vágyaitokat csokorba kell szedni, az elvégzendő munkát számba kell venni: a múltat elengedve,- elvárás nélkül,- feltétlenül bízva a Mennyei segítségben. Minden a Teremtő kezében van, s amikor jelt ad…. gyertek Velem, nem esik bántódásotok!
A fénykapukat át kell lépni ahhoz, hogy felfedezzétek a lét sokszínű, csodálatos kristályos állapotát, amivé nektek is válnotok kell. A Krisztusi Fénysugár által segítem a munkátokat!
-Jézus Krisztus-
Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése