2011. január 4., kedd

Karácsonyi üzenet 2010 - Földanyától



Abban a kegyben részesül a mi kis spirituális csoportunk, hogy minden év karácsonyán kapunk üzenetet.
Olvassátok, mit üzent ezúttal:


FÖLDANYA

üzenete


2010. év Karácsonyára


Mindig az adott pillanatnak megfelelően cselekedjetek. Gondoljatok a Föld betegségeire azIsteni-terv szerinti átalakulásra, melynek az anyagban is végbe kell mennie, nemcsak a szívetekben, lelketekben. A változások a fizikai,- idegrendszeri képességeteket aktívan igénybe veszik. Rezgésszámotok emelésével tudjátok a magatok,- és a föld betegségeit gyógyítani. Sok munkátok mellett, találjátok meg a pihenés időszakát is. Tiszteljétek a Szent Ősi Erőket, ápoljátok a növényeket, gondozzátok az állatokat, szeressétek az embereket. Már képesek vagytok egységbe hívni szellemi erőtöket, és segíteni tudtok a közeli és távolitérben. Legyen az földrengés, olaj szennyeződés, vízár, tűzkár, bánya szerencsétlenség, az elhunyt emberek lelkének útbaigazítása, vagy az itt maradt családtagok vigasztalása.

Saját közösségetekben teremtsetek elsősorban Egységet, ezáltal plusz erő birtokába juttok. Ezután biztosabban tudtok a külső körben is segíteni. Amikor elfáradtok - a természetben mindig békére találtok általam. Feltöltődhettek és megerősödhettek testben és lélekben is. Gyakrabban hívjatok, hiszen gyökércsakrátokat nagyon fontos rögzíteni.


Csodáljátok meg a csillagokat az égben - azt a számtalan segítőt - akik nektek szurkolnak az éteri fényben.Éljétek minden napotokat az Ég,- és Föld szerelmes ölelésében.Hisz - ti és én - mind egyek vagyunk a Teremtő ölében, az Ő Végtelen kegyelmében. Anyai szeretetem őserejével, istennői fényével támogatlak titeket, egymásért a nagy átalakulásban.

-Földanya -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése