2011. február 25., péntek

Szent Antal karácsonyi üzenete 2010

Abban a kegyben részesül a mi kis spirituális csoportunk, hogy minden év karácsonyán kapunk üzenetet.Olvassátok, mit üzent ezúttal:
SZENT ANTAL
üzente
2010. év Karácsonyára


Kezetek imára legyen kulcsolva,…a szátok mindig kéznél van. Szóljátok a HIT szavát, mert van aki meghallgatja, és erre szomjazik.


Szívetek tisztaságával, szellemetek tudatosságával, a Szent Szellem által áthatva, mondjátok el a Krizatén tanításokat. Hiszen az információkat egységesen kapjátok, mindenki kérdésére megjön a válasz a megfelelő időben.

Fő küldetésetek a lelkek gyűjtése,- felkészítése a hazatérésre és a szebb új világra. Sokan nem értik mi is történik, hova ez a nagy sietség. Mi az, hogy áthangolódás, átváltozás, kristályosodás.


Az idő ma már nem távolság, a lelkek külön útjukat járják, de bármelyik ösvényt is választottátok, mindegyik a hegyre megy fel. Az önmagatokban való felébredés a Végtelen Szeretettel való egyesülést szolgálja.


Az én koromban is így volt, számotokra is fontos, hogy szolgáljatok az emberiség javára. A csoportban több embernek segítek a hite megvallásában, az Isteni Szó és Erő kinyilatkoztatásában.

Az aranyfény által, átölelem szíveteket, és gyógyítom a lelketek, segítek hogy be tudjátokfogadni a Szent Szellem erejét. Ezáltal könnyebben fogadjátok a változások minőségét.

-Szent Antal-
Kép forrása: internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése