2011. február 26., szombat

TŰZVIRÁG bölcs üzenete 2010. év Karácsonyára



Ahhoz, hogy a közeli,- és távolabbi új feladatokat jól tudjátok végrehajtani elengedhetetlen a Teremtőbe és önmagatokba vetett feltétel nélküli bizalom. Az bízik így – feltétel nélkül – aki a feladatot jól hajtja végre. Ehhez el kell vetni a régi gondolkodási,- és cselekvési mintákat. A régiről való lemondás mindig bizonytalansággal jár együtt.


Senki sem tudja kikerülni ezt a küszöböt. A bizonytalanság akadályozza a megfelelő végrehajtást. Hiába jön a szellemi világtól a segítő,- jó gondolat, ha azt az egó kételkedő,- romboló további gondolatai legyengítik, erőtlenné teszik.


Az erő két részből áll össze bennetek. Az első a saját akaratotok. Ennek kidolgozása,- fenntartása,- a jó döntés mellett való kitartás jelentős erőt igényel.


Kapcsolódjatok tudatosan minden nap a Földanyához, és ő feltölt,- éltet,- megerősít. A technikát ismeritek, alkalmazzátok a fénylő nyolcas kapcsolatot, az mindig eredményes. Ne gondoljátok azt, hogy a Teremtő, vagy a szellemi világ segítői helyettetek eldönthetik,- akarhatják az új gondolatok,- cselekedetek megvalósítását. Ez a ti feladatotok.


Már egy évtizede dolgozunk együtt. Tudjátok, megtanultátok a lépések sorozatát. Most már csak alkalmazni kell saját életetekben is. Az is tévedésen alapszik, hogy a saját gondjaitokra nem kaptok kellő választ,- segítséget. Ilyenkor másoktól várjátok a helyes megoldást. Holott csak a befelé figyelés mélysége,- hosszúsága,- gyakorisága – vagyis a rendszeres munka – hiányzik ahhoz, hogy minden kérdésre választ kapjatok. A leérkezett választ a szívetek meghallgatásával kell ellenőrizni,…..jó ez nekem….nem sértek másokat? És csak ezután kérjétek társaitok támogató,- vagy valamilyen észrevételt tartalmazó részvételét, gondolatatit.


A feladat végrehajtását segítő másik erő a Szellemi Világ folyamatos és feltétel nélküli támogató energiája. Ma már joggal mondhatjátok, hogy „velem van az erő” ha szívetekkel és gondolataitokkal kéritek és befogadjátok azt.


A Teremtővel, a Krisztusi nagy szellemmel, és minden égi segítővel együtt én, Tűzvirág is veletek vagyok minden pillanatban. Aki behív…. érezheti a lendületet adó „tűz erejét”, amit szívetek és elmétek köré helyezett virágaim közvetítenek. Éljétek a pillanat erejét. Amit így tesztek, azon Isten áldása van.


- TŰZVIRÁG -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése