2011. február 25., péntek

Szűzanya karácsonyi üzenete 2010


Abban a kegyben részesül a mi kis spirituális csoportunk, hogy minden év karácsonyán kapunk üzenetet. Olvassátok, mit üzent ezúttal:


SZŰZANYA
üzenete
2010. év Karácsonyára


A Végtelen Szeretet karjában ringat titeket, óv és védelmez, biztosít számotokra mindent, ami az élethez szükséges. Lelketek, Szellemetek a legtöbb nehézségtől, félelemtől, berögzült szokástól felszabadult már.

Nagyon jól építitek az Egységet, érzitek a Középpontot, a Forrás Szentségét.
Az elkövetkező időszak összehangoltabbá, szeretetteljesebbé válik. Megtörtént a jelölés, rezgésszámotok egyre növekszik, …. tartsátok és emeljétek a szintet.
Fiam vezetésével megkezdődik a visszatérés.

A Teremtő munkatársai vagytok, világító fáklyák, hát gyűjtsétek a lelkeket, mert minél hatalmasabb szeretet fényfolyam generálódik,…. meghatványozódik a tömegek tudatra ébredése.

Gazdálkodjatok a kiáramló Ható Erővel. Csak akkor tudtok másokon segíteni, ha saját magatokban, és a környezetetekben béke és harmónia van, amit folyamatosan képesek vagytok fenntartani.
Életminőség javulás, gyógyulás, kevesebb konfliktus várható, de ez nem megy áldozat és fájdalom nélkül. Rajtatok áll minden. Az Univerzumban, a központi tárban hozzáfértek az összes szükséges dologhoz.

Jelentsétek ki, mire van szükségetek, kérjétek Atyátoktól és…. megadatik! Egységben az erő. Csoportosan jobban tudjátok lehívni az információt, így könnyebben megvalósul, amit szeretnétek, mert ilyenkor nem az egótok dolgozik, hanem a szívetek általi vezetés.


Természetesen az igények kielégítésében tartsatok mértéket, vegyetek részt ateremtésben.

Megújult Erővel, Békével és Szeretettel tovább előre, a Teljes Megvilágosodásért, a Terv beteljesüléséért.

Anyai Szeretetemmel és az Isten mindent átható fényével ölellek Titeket.
-Szűzanya-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése