2011. február 27., vasárnap

Égi üzenet a feladatvállalásról



Látom szemetekben a múlt fájdalmának könnyeit, engedjétek el. Gondoljatok az előttetek álló, megoldásra váró feladatokra. A felfokozott érzelmi állapotban is tudjátok alkalmazni a Krizantén tanításokat. Ti képesek vagytok rá. Szeretetet generálni, megnyugtatni, tanítani, gyógyítani a hozzátok érkező lelkeket. Már nagyon sok félelmet elengedtetek, szívetek vággyal telve.

Az én segítségemmel, az Atya kegyelmével, tegyétek meg az aktuális lépéseket. Gyakoroljátok a feladataitokat. Bátrak vagytok, erősek, szorgalmasak. Járjátok a Jézus által kijelölt utat (megbocsátás, szeretet, alázat). Találjátok meg azokat, akiket tudtok szeretni. Minden, amit tesztek Fényből, energiából áll (pld. figyeld meg a főzés során, ahogy kevered az ételt – a körök által teszed hozzá az erőt.). Amit megeszel, tükröződik az egészségedben. DNS-szálatok megújul, sejtjeitekben kialakultak az új minták. Az aktiválás attól függ, mennyire tudjátok magatokat, a szívetek általi gondolkodással vezetni, a Szellemeteket követni, a gyűlöletet kiiktatva minden körülmény között. Gömböt a gömbben meglátva, tisztelni és szeretve-szeretni. A szeretet nem kötelező akaratod a tiéd, ízleld meg mily csodálatos. Elkóborolt gyermekek vagytok, lassan megkezdődik a hazatérés, ez általánosan ismert. Ti az én, és elsősorban Isten munkatársai vagytok.

Faladat vállalással jöttetek különböző helyekről, hogy itt az anyagi világban Egységet alkossatok. A magocskát arannyá változtatva, Égi erők segítségével a legtisztább szellemi és fizikai tudásotok által vezérelve, a Fénybe emelkedjetek, felemelve a Földet az új színtérre.

Amit vállaltatok óriási nagy munka, de bízzatok önmagatokban és társaitokban. Előző életetekből felszínre kerülnek azok a bölcsességek, amiket alkalmazva, egyre jobban letisztul a kép (gyógymódok - gyógyfüvek – kövek stb.). A feladat sokrétű és felelősségteljes. A hálóterv alapján dolgozzatok. Alkossatok Egységet. Közös munkátok kapcsolódik a központi tervhez. A világban sok spirituális csoport tevékenykedik. Hívjátok és vezessétek, segítsétek a lelkeket, hogy minél előbb összegyűljön a „kritikus tömegszám”. Elindulhasson a fúzió, ami nem illúzió, hanem valóság. Mert Isten szeretete Fényt hoz a szívünkbe, és megnyugvást a lelkeknek.

Minden pillanatban tiszteljétek a Fényt, egyetek és igyatok belőle, árasszátok szét. Hisz a Nap is egyformán süt mindenkire.


Szeretettel: Planetár


2010. június 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése