2011. február 25., péntek

Karácsonyi üzenet 2010 - Atyától


Abban a kegyben részesül a mi kis spirituális csoportunk, hogy minden év karácsonyán kapunk üzenetet. Olvassátok, mit üzent ezúttal:

A MENNYEI ATYA
üzenete
2010. év Karácsonyára


Szívem minden szeretetével és lelkem óhajával, csak rátok gondolok!


Tudom, hogy nem könnyű ebben a változó,- rohanó világban élnetek a sok megpróbáltatás közepette.

A több ezer éves nagy- és kis ciklus most körbe érkezett, bezárul.


Ezt személyesen is tapasztaltátok sok-sok élet karmikus táncából, mert mindig és mindenhol ott vagytok egy időben, csak különböző aspektusban, más-más tudat szinten. A szétválasztódás által,- a megtapasztalások forgatagában el kellett jutnotok arra a szintre, ahol most vagytok,- éltek és tudatosan dolgoztok.


Amikor a vágyatok már nem a kihasználás,- az ártás,- a háborús szurkolás,- hanem a szeretetmagasabb isteni megnyilvánulásáért él bennetek, akkor elértétek azt a magas rezgésszámú állapotot, hogy tömegek tudnak csatlakozni hozzátok. Egy szavatokból is megértik, hogy azt a Krisztus magot kívánjátok felébreszteni, amely az összes ember szívében lakozik.

Természetesen a különböző földrészeknek,- vallásoknak,- közösségeknek,- egyedeknek eltérő felfogása,- és karma adóssága van. Ezekkel nem kell foglalkoznotok, mert mindenkinek meg van a saját hálóterve és küldetése, rendezésre váró feladata.


A most állapotában legyetek, a magasabb minőségű egység kialakításáért dolgozzatok, ahogy eddig is a Krizantén tanítás útján. Üzenetek,- megérzések által megkapjátok az aktuális információt.


Legyetek készen a nap bármely szakában, kérdezzetek és használjátok a tanultakat, segítsetek a teremtésben. Amit szeretnétek tökéletes tiszta szándékkal tegyétek, nem kell semmi fondorlatosság. Másoknak ne ártsatok. Elsősorban a közösség javát szolgáljátok, melyből ti is részesedni fogtok.


A szeretet törvényét ne szegjétek meg, mert egy- és oszthatatlan, soha nem múlik el, s ha éltetitek örökké él.„Ez az egy igazság van a földön, meg a halál….. szoktátok mondani.”

Természetesen a halál egy állapot, egy fénykapu, amit át kell lépni, és a félelem köpenyét lekell dobni. Hiszen tudjátok, hogy amikor álomra szenderültök…. akkor is nálam jártok. A meditációban és az imában is hozzám fordultok, megnyugszotok ölemben,- kezemben és újra erőre kaptok, folytatjátok a hétköznapi életet.


Boldog vagyok, hogy az egész Csillag Családdal köztetek vagyok, Jézussal, Szűz Anyával, Földanyával, Krizanténnal, Planetárral, Tűzvirággal, Angyalokkal, Szentekkel, és mégsok-sok…. másokkal.Az ünnepi alkalomból megköszönöm szorgalmas munkátokat és hűségeteket.A következő évben elkezdődik a haza felé indulás.


Cseppet se féljetek, támogatlak benneteket teljes szívemből és erőmből.
Botlásaitok ellenére is nagyon szeretlek titeket, éljetek a kegyelem lehetőségeivel.
Tanítsatok, gyógyítsatok, alkossatok Isteni Egységet!
Mert egységben van az az erő, amelyet ember nem tud szétválasztani.
Így lesz boldog a jövőtök, kialakul a Béke és a Paradicsomi környezet a Földön, és végre félelem nélkül élhettek….. Szeretetben, az én legnagyobb örömömre.
Ehhez adom Fényem, Atyai Áldásom. Így legyen!

Veletek vagyok a kezdettől a végig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése