2011. február 28., hétfő

Égi üzenet a fénnyel és az energiával való munkáról



Dolgozzatok a Fénnyel egyénileg és csoportosan.
Hozzatok létre különböző formákat: szíveket, virágokat, mértani alakzatokat. A vágyatok és a gondolatotok teremtő erejével.


Ti már bizonyos szintén, tudjátok irányítani az energiákat. Képzelő erőtök által, harmadik szemetek segítségével, a megérzéseitek útján kövessétek a Fényt. Megszámlálhatatlan formák léteznek a fényelhajlás vonalában. Tudósaitok a földön még csak kutatják ezt a törvényszerűséget, de igazán még nem értik mi a lényege.


Apró lépéseket tegyetek, mindennek meg van a miértje és a maga ideje. Kapcsolódjatok ki és töltődjetek fel, sport- szabadidős tevékenység meditáció útján. Vegyétek észre az aktív időszakot, a cselekvés pillanatát! A kettő legyen harmóniában. Figyeljétek meg önmagatokat, és tudatosan cselekedjétek a jót. Segítsetek embertársaitoknak és minden élő léleknek.


A meditációnak és imának gyógyító ereje van! Gondolom sokan éltek e lehetőséggel! Kérlek benneteket ha az oltár elkészül, felváltva legyen önként jelentkező aki elmond egy imát, lehet csoportosan is.


Jelöljétek meg az embereket 3 fénykarikával vízszintesen (korona-szív-gyökércsakránál). Erre azért van szükség, hogy segítsétek a közös munkát. Aki beteg és szomorú annak kevésbé fénylik az aurája, de a körök által láthatóvá válik. Amikor a hatósugár rátok irányul jobban célba talál. Felgyullad szívetekben a Krisztusláng és összekapcsolódik a központi energiával.


Legyetek a Forrás, hisz mind Egyek Vagyunk a szeretetben. Fogadjátok az új érzéseket nyitott szívvel. “Éltessétek a belsőlángot.”


Tegyétek folyamatossá ezt a munkát, éljétek meg a Szeretetet.


Az Atya áldása, a Szűzanya szeretete és Jézus gyógyító ereje veletek van és érezzétek segítő szándékukat, ami fizikai szinten is láthatóvá válik.


- Planetár-


2010. július 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése