2011. február 27., vasárnap

Planetár - égi üzenet


A legelső üzenete Planetár nevű égi bölcsnek személyes jellegű, a pécsi csoportnak szól, ezért nem tesszük itt közzé, de a többit fogadjátok szeretettel!


Köszönjétek meg Krizantén segítségét! Őrizzétek szívetekben a szeretetét! Mindig szemetek előtt tartva és táplálkozva tanításaiból!

Az alapokat leraktátok, eljött az idő az aktív cselekvésre. A tisztulási folyamat által, már minden lélek, szellem, egységszellem tudja, hol a helye és mi a feladata. Ennek tükrében folytassátok az emberi- és spirituális munkátokat egybefonva, karöltve szorgalmasan.

Én Planetár Szellem következetesen és tudatosan vezetlek titeket az Isten tervei alapján. Más érzéseitek lesznek, jóval erőteljesebben érzitek az energiákat, ne álljátok útját! Tárjátok ki szíveteket a Mindenható akaratának. Hálával fogadjátok, hogy minden sejteteket betölti az Isten Fény. Megújult tiszta erővel, koncentráltabban tudtok dolgozni. A középpont a Forrás, ott megtaláltok engem. Egy fényspirálon viszlek titeket a Központi Merkabára. Egységköteg vagytok a ható sugárban.

Nagyon sok gyermek és felnőtt készül közétek. Fogadjátok őket szeretettel! Van, akinek érintés kell, van, aki éppen beteg és van, akit a kíváncsiság terel közétek, és tanulni szeretne. Ez mind rendben van. A legfőbb feladatotok a szeretet áramoltatása, a Tanítás és a Gyógyítás.

Tegyetek hangos kinyilatkoztatást a csoportban egymás előtt. Szervezzétek meg a feladatokat, ami a szívetek vágya. Törekedjetek a minél szélesebb skálára és folyamatosan tanuljatok valami újat. Felejtsétek el a korlátokat! Hiszen a saját gondolatotok szab gátat mindennek. A fiatalokat szeressétek és fogadjátok el az új dolgokat, (csillagokat) a régi minták is átalakulnak. Az idősebbektől kérjetek bölcs tanácsokat. Döntéseitek előtt gondolkodjatok, vagy közvetlenül engem kérdezzetek, segítek.

Megértem, hogy aggódtok a gazdaság és a családi problémáitok miatt, legyetek erősek, mint tudjátok a Gondolat Teremtőerő. Figyeljétek a jeleket. Bízzatok önmagatokban és az Égi vezetésben. Atyánk szeretete végtelen. Hisz már tisztán érzitek, tudjátok az Erő mindig veletek van.


- Planetár -


2010. június 9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése