2011. március 8., kedd

Köszöntő


Az utóbbi évtizedekben a pénz,- és a politikai hatalmasságok uralkodása bebizonyította, hogy ez a megoldás az emberiség nagyobbik részének elszegényedését,- és szolgaságát eredményezte. A válság az un. jóléti társadalmat sem kímélte, szertefoszlott minden ide kapcsolt illúzió is. Tömegek döbbentek rá, hogy új utat kell keresni.

A mi kis Csoportunk 1998 óta keresi a megoldást. Csodás „szerencsénk” volt. Szívünk – minden korábbi nyomorgatás dacára - nyitva maradt a „régi-új” gondolkodási alapelvek befogadására.
A Szeretet, az Elfogadás és az Igazságosság hármasságát tanította „Krizantén” nagyszellem a Csoportnak - egykori barátunk - Árvai László, lélek-látó közvetítésével.
A kezdeti lépéseket - a forrás – csermely – patak – folyó - fejlődési szakaszok követték, ami elsődlegesen az égi tudás,- és energia kiáradását jelenti.
A Csoport fejlődése is ehhez hasonló: van benne elágazás, sziget és egyesült, nagyobb összetartozás is.

Ma már tisztában vagyunk azzal, hogy itt, Európában a JÉZUSI SZERETET befogadása,- és az ember életében ennek minél nagyobb mértékű megélése,- gyakorlása a legfontosabb vezérfonal, és egyben ez a célhoz vezető út. Bárki gyakorolhatja ezt vallási kötődés nélkül is.
Aki ezt SZELÍDEN TESZI NAP MINT NAP, az apró, és biztos lépésekkel halad előre.

Nagy veszélyeket rejt a sietség,- versengés,- gőgösség,- önmagunk,- és mások megítélése,- a mások meggyőzésre való törekvés, ami nem más, mint egy leplezett erőszak – és természetesen minden harc,- küzdés, ami a vélt, vagy valós igazságom védelmét, vagy kiterjesztését szolgálja.

Bársonyos gyógyír a közös meditáció, a csoportos és egyéni szeretet,- és a gyógyító energiák befogadása, tovább küldése, a másokon való segítés gyakorlása, és ennek szándéka is.

Az idejét múlt, felesleges „törvények”, szokások, beidegződések elengedése, és a tagok cserölődésének eredményeként a GONDOLKODÁS – mint UNIVERZÁLIS TEVÉKENYSÉG – nekünk meghozta a Csoporton belül azt az EGYSÉGET, amely a résztvevőket is felemeli, segíti a mindennapos problémák megoldásában, az általa elérhető mértékben.
Ma már a Csoport legtöbb tagja lélek-látó valamilyen szinten. A „hétköznapi kis csodák” megteremtése már napi feladat és gyakorlat. És mindezek kijelentése nem öndicséret, hanem önismeret, ami minden fejlődés alappillére.

Már kezdjük megérteni, és gyakorolni Jézus tanítását, mely szerint: szeresd felebarátodat, mint önmagadat. És szeresd az ellenségedet is.
Már érthető vált legtöbb esetben az is, hogy: Mindig az a jó nekem, ami velem történik…., de azért van úgy, hogy nem azonnal világos, hogy miért jó nekem, ha kirúgtak az évek óta megszokott munkahelyemről?!!!

Tisztában vagyunk azzal is, hogy nekünk több mint 10 évet adtak az Égiek a felkészülésre, és az elért eredmények ennek a felkészülésnek a gyümölcsei. De az emberiség döntő többsége csak ezután indul el.
A most indulók „kiképzésére” sokkal kevesebb idő áll rendelkezésre. De azt is tudjuk, hogy az idő relatív, és mindenki annyi időt kap a Teremtőtől, amennyire neki szüksége van.

Ezért tiszta szívvel hívunk Kedves Olvasó!.... Tedd meg Önmagádért azt, hogy megkeresed a Neked megfelelő utat!
Ha szívedben vágy, elmédben kíváncsiság ébredt a fenti sorok olvasása kapcsán, hát gyere minél előbb.
Adj Magadnak egy esélyt.
Tanuld meg, hogy hogyan tudsz magadon, és ezt követően másokon segíteni.
Mert ez a közmondás is igaz: Aki önmagán segít, azt az Isten is megsegíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése