2011. március 18., péntek

Őrangyal kommunikáció


Őrangyal kommunikáció

Szeretnéd, hogy segítséget kapj az életedhez?
Tanulj meg kommunikálni Őrangyaloddal!


Sokkal könnyebben élnénk életünket, ha a mellettünk álló őrangyalunktól kérdezhetnénk nap, mint nap: mit tegyünk, menjünk-e vagy ne menjünk stb. Az, aki figyelembe veszi az Égi segítőket döntéseiben, hamarabb előrébb jut.

A foglalkozás két alkalomból áll, előadásból és a hozzá tartozó gyakorlatból. Az előadás során megismerkedünk az őrangyalunkkal. Miben kérhetjük a segítségét, mivel érdemes hozzá fordulnunk, és mivel nem. Továbbá hallhatunk a kapcsolatfelvételi technikákról. (Belső látás, hallás, tisztán látás, hallás, testjelzés, pálca). Mit lehet róluk tudni, és hogyan működnek. A gyakorlat során, pedig felvesszük a kapcsolatot.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a program, keress meg minket, és időpontot egyeztetünk. Nem kell másra várni, ha egyedüli hallgató vagy, akkor is szívesen megosztjuk Veled tudásunkat.


A program ingyenes, de adományt szívesen elfogadunk. Nem azért ingyenes, mert értéktelen. A Teremtő Isten megmutatja hogy Földünkön a Szeretet a leghatalmasabb erő, és nem a pénz. A pénz csupán ezt ígéri.

Kép forrása: internet

2 megjegyzés:

  1. Szép napokat ! Marcsi vagyok.
    Végre egy olyan oldal, ami nem arról szól, hogy a tulaj megtömködi a zsebét degeszre pénzzel, hanem annak is adnak lehetőséget, akit nagyon érdekel ez a csodálatos dolog (pedig még a számláikat sem tudják kifizetni). Van olyan oldal, ahol 75.OOO-Ft-ot kérnek egy gyógyitásért, gyomorforgató.
    Csodálatosak vagytok, csak az a baj, hogy kevés az ilyen gondolkodású ember. Engem is nagyon érdekel minden ezzel kapcsolatos dolog, főleg a gyógyitás, de hát ha az embernek nincs lehetősége ezeken a csodálatos dolgokon résztvenni, akkor marad a sárban. Minden jót kivánok nektek, tiszta szivből. Marcsi.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok.Tényleg olyan jó, hogy ilyenek vagytok, imádom böngészbetni az oldalaitokat, és sajog a szívem, hogy olyan meassze vagytok tőlem...:-)Szívesen elmennék minden foglalkozásra. Üdvözlettel: Adrienn

    VálaszTörlés